"DAĆU SVE OD SEBE DA POBEDIM NOVAKA": Đokovićev naredni rival uzbuđen pred četvrtfinale

Novosti online

04. 07. 2022. u 01:14

ITALIJANSKI teniser Janik Siner je u četvrtfinalu Vimbldona. Deseti nosilac je u četvrtom kolu savladao petog kosturaša Karlosa Alkaraza u četiri seta - 6:1, 6:4, 6:7(8), 6:3 i na taj način zakazao duel sa našim Novakom Đokovićem.

ДАЋУ СВЕ ОД СЕБЕ ДА ПОБЕДИМ НОВАКА: Ђоковићев наредни ривал узбуђен пред четвртфинале

FOTO: AP

Ovom pobedom Siner je izjednačio svoje najbolje rezultate na grend slemovima, pošto je ove godine stigao do četvrtfinala Australijan opena, a 2020. bio je među osam na Rolan Garosu. 


Italijan je o svom narednom meču protiv najboljeg srpskog tenisera rekao da će taj duel biti težak, ali da će dati sve od sebe da pobedi.

- Biće teško, Novak igra veoma dobro. Daću sve od sebe, to je najmanje što mogu da uradim. Odličan je osećaj igrati na Centralnom terenu, veliki broj šampiona je igrao ovde i lepo je videti pune tribine, najvažnije je da publika uživa. Privilegija je igrati na Centralnom terenu na Vimbldonu - zaključio je Siner.

On i Đoković sastali su se do sada jednom na ATP turneji i to prošle godine u šesnaestini finala Monte Karla, kada je naš as pobedio 6:4, 6:2. 

Četvrtfinalni meč Otvorenog prvenstva Engleske između njih dvojice na programu je u utorak od 12 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!