"VLADE HOĆE DA NAS KONTROLIŠU" Britanski političar stao u odbranu Novaka Đokovića: "Ne radi se o zdravlju..."

Novosti online

17. 06. 2022. u 10:58

BRITANSKI novinar i političar Najdžel Faraž, svojevremeno poznat kao žestoki zagovornik Bregzita, osudio je teniski turnir Ju-Es open zbog kovid politike koja sprečava Novaka Đokovića da igra na ovom grend slem turniru jer nije vakcinisan. Faraž je rekao za "Foks" u četvrtak da se ograničenja zbog pandemije virusa korona "više ne odnose na javno zdravlje".

ВЛАДЕ ХОЋЕ ДА НАС КОНТРОЛИШУ Британски политичар стао у одбрану Новака Ђоковића: Не ради се о здрављу...

Foto: Tanjug/AP/D. Kujundžić

Bivši lider Stranke za nezavisnost Ujedinjenog Kraljevstva, poznat kao istaknuti evroskeptik, kaže da se ne radi o zdravlju, već o tome da vlade žele da nas kontrolišu.


- Ovde se više ne radi o zdravlju. Radi se o kontroli. O tome da vlada odlučuje kako treba da živite svoj život, šta treba, a šta ne treba da radite. Svi znamo da kada se ovaj virus prvi put pojavio pre dve godine, to je bila zastrašujuća stvar. Sada smo naučili kako da se nosimo sa tim. Imamo lekove da se izborimo sa tim. I nije važno koliko puta ste vakcinisani, i dalje se možete zaraziti. Dakle, radi se o kontroli. Reč je o velikoj državi. I zaista se moramo mnogo jače boriti protiv ovoga - zaključio je Faraž.

BONUS VIDEO: Ko su najtrofejniji teniseri na svetu?
 


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a