SJEDINjENE Američke Države uvele su određene promene za ulazak u državu zbog korona virusa, ali za sada nema pozitivnih promena u pogledu najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića.

dve strane medalje

11.06.2022. 17:25

Sa jedne strane Novak prilicno zivcira svoje navijace svojom odlukom da se ne vakcinise, sto mu je zatvorilo vrata mnogih trunira (ukljucujuc i USO, mada u svetlu Nadalovog osvajanja svega pod inekcijama, pocinje da lici na namestaljku za osvajanje sva cetiri slema u jednoj godini, kako bi prestigao Novaka). Sa druge strane, ta nesrecna odluka da ide na AO je promenila zivot i spasla ljude iz hotela gde je i Novak bio zatocen, jer su svi resili svoj imigracioni status na neki nacin posle tog dogadjaja. Cudan splet okolnosti, ali mozda je ova druga strana, ljudski, vrednije od podizanja pehara.

miljas

12.06.2022. 13:46

Dosadili ste i Bogu i narodu sa Djokovicevim igrao bi ili nebi mogao igrati. Sam je birao taj put, mislio je da je nedodiriv, i bez obzira koliko je upravu ti zapadno'americki mocnici, diktatori, favorizuju onoga ko nije srbin.