KAKO piše španska Marka, postoji velika mogućnost da španski teniser Rafael Nadal zbog stanja stopala propusti Vimbldon treću godinu zaredom, a čak i da je u okviru mogućeg da neće igrati ni na US Openu krajem godine.

Komentari (11)

PODMUKLI TORO

04.06.2022. 16:58

NJEMU NISTA NE FALI, to je njegova uhodana taktika, kao sto je i njegov sumnjivi doktor. Da je srbin, sec bi mu davon nesto pronasli, nesto sto potpomaze izdrzljivost, a sto drugi ne smeju da koriste.

Burisa

04.06.2022. 17:08

Videcemo sta ce da bude u finalu. Uostalom ako mu se nije izlagalo tolikom naporu, zasto onda nije usporio ili izgubio vec od Novaka kad mu je tako loše stopalo da moze da ga "izgubi", sto naravno niko ne zeli a pre svega ne zeli on!?

Aca

05.06.2022. 06:22

Neko ko ima 35 godina ispred sebe nema ceo zivot vec pola zivota. Veliki teniser ali frik u glavi i los covek. Toboze zbog Rusa je glasao da Vimbldon nema bodove ali i da se ne zadrzavaju stari. Kad je na AO bilo jasno da Novak ima problem da nastupi odjednom se oporavio i doputovao. Apsolutno sam siguran da koristi doping koji jos nije na listi. Jasno je da se Novak posle Tokija i AO kada je pao lagano vracao u formu i osvojio Rim. Nadala nema nigde i dodje na GS i razbija.