"LEDENA VODA JE PROBLEM!" Bivši šampion Rolan Garosa ispao u prvom kolu

Novosti online

23. 05. 2022. u 19:10

ROLAN Garos će se u nastavku nadmetanja u Parizu odvijati bez jednog od bivših šampiona Otvorenog prvenstva Francuske u tenisu.

ЛЕДЕНА ВОДА ЈЕ ПРОБЛЕМ! Бивши шампион Ролан Гароса испао у првом колу

FOTO: Tanjug/AP

Stan Vavrinka, iskusni Švajcarac koji se vratio "belom sportu" posle duže pauze zbog povreda, nije uspeo da prebrodi prvu prepreku.

Osvajač titule na ovom grend slemu 2015. ispao je od domaćeg takmičara, Korentana Mutea, ali možda će se više od konačnog rezultata (2:6, 6:3, 7:6(2), 6:3 za Francuza, 139. na ATP listi) pamtiti nezadovoljstvo njegovog rivala.

Naime, Vavrinka, koji je na Rolan Garos stigao kao 264. na svetskom rangiranju, žalio se što ne može da pije vodu tokom meča jer mu stalno donose previše hladnu.

Stan Vavrinka tokom meča sa Korentanom Muteom na Rolan Garosu 2022/ FOTO: Tanjug/AP

- Triput smo već menjali strane, sva tri puta sam tražio vodu koja nije je*** ledena, jer nije dobro da se takva pije. A ovo je Rolan Garos i vi na njemu ne možete da dobijete normalnu vodu! - besneo je 37-godišnji Švajcarac.

Podsetimo, branilac trofeja, Novak Đoković, tek treba da igra, a njegov večerašnji meč protiv Japanca Nišioke moći ćete uživo da pratite uz sportske stranice portala "Novosti".

BONUS VIDEO: Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je postao najbolji na svetu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)