TENISKI STRUČNJAK ZNA ŠTA NEDOSTAJE NOVAKU: Đoković išao u Bosnu, gledao piramide, ne treba mu to!

Novosti online

10. 05. 2022. u 09:37

SVETSKI broj 1 Novak Đoković će nakon učestvovanja u Madridu, gde je došao do polufinala, u Rimu pokušati da ode korak dalje, a protivnik će mu biti Aslan Karacev.

ТЕНИСКИ СТРУЧЊАК ЗНА ШТА НЕДОСТАЈЕ НОВАКУ: Ђоковић ишао у Босну, гледао пирамиде, не треба му то!

FOTO: Tanjug/AP

Teniski stručnjak Radmilo Armenulić za Kurir je dao zanimljivo viđenje Novakove sezone i šansi pred Rolan Garos.

- Izgleda nešto bolje nego ranije, mada mislim da je za ovu godinu najmanje fizički pripremljen u odnosu na pre godinu ili dve dana. Pravio je suviše pauze, a to nije dobro. Išao je u Bosnu, gledao piramide... Nije mu to bilo potrebno. Mečevi su prava priprema i nadam se da se polako vraća u formu. Psihički je stabilan, ali po mom mišljenju fizički nespreman. Treba da radi na kondiciji, da bi ostao "broj 1". Mora da ima snage za treći set, ili u Parizu za peti. Ima on ekipu koja se brine o tome, verujem da će ga spremiti.

Sem fizičke spreme, Armenulić smatra da Đokoviću nedostaje još nešto bitno.

- Mislim da mu Vajda nedostaje! Sa njim je Novak postizao bolje rezultate, bio psihički stabilniji. Ivanišević je nov trener, nema iskustva, Može on da udeli savet, ali Vajda je bio konkretniji, ubedljiviji, prisniji... Nekako je s Noletom imao porodičan odnos, a to je Đokoviću mnogo značilo, jer je emotivan.

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA: Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021. godini

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)