"VIDI ŠIRU SLIKU": Bogdanović očitao lekciju Amerikancu kojem je Nikola Jokić "trn u oku"

Novosti online

10. 05. 2022. u 08:31

MVP priznanje u NBA ligi još jednom je otišlo u ruke Nikole Jokića. Naravno, kao po običaju, kada liga dodeljuje ovo priznanje, mišljenja su oprečna.

ВИДИ ШИРУ СЛИКУ: Богдановић очитао лекцију Американцу којем је Никола Јокић трн у оку

FOTO: Tanjug/AP

U odbranu DŽoela Embida, koji je drugu sezonu završio iza Nikole Jokića, stao je Kendrik Perkins, nekadašnji košarkaš koji sada radi kao analitičar, a poznat je po kontroverznim stavovima.

Perkins se oglasio na Tviteru, napisao je da je po njegovom mišljenju Embid taj koji je trebao da dobije nagradu.

Analitičar tvrdi da je po onome što je video svojim očima, nagradu trebalo da dobije Embid, ali je analitika rekla da je to Nikola Jokić.

Bogdan Bogdanović mu je poručio da oči mogu da varaju i da treba da gleda širu sliku, misleći na partije Jokića i Embida.

- Moraš da vidiš širu sliku, druže, znaš da oči mogu da varaju, a može i analitika. Znam da imaš tu viziju u sebi, Perk! Uključi je! - poručio je srpski košarkaš Kendriku Perkinsu.

Jokić je ove sezone bio neprikosnoven sa 27,1 poenom u proseku, 13,8 skokova i 7,9 asistencija po meču.

Inače, Bogdan Bogdanović je prerastao u "čuvara tradicije srpske i jugoslovenske košarke", nedavno je Krisa Pola spustio na zemlju kada je govorio o izvođenju poteza "šamgod", ispred "boga tog poteza", rekavši mu da je Bodiroga u Beogradu, što je izazvalo velike simpatije fanova.

BONUS VIDEO Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"
 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

PREMINUO DAVOR JANJIĆ: Preran odlazak glumca koga pamtimo iz Nataše i Čaruge