NOVAK Đoković je svašta proživeo od početka 2022. a novi udarac zadala mu je jedna od najpoznatijih društvenih mreža na svetu.

Komentari (14)

Milutin

13.02.2022. 15:45

Treba pozvati novakove fanove da napuste rviter aplikaciju.obrisaću je za dva minuta i nikad više je neću koristiti.pozivam srpski narod da uradi isto što i ja.

Slavka

13.02.2022. 15:45

Pozivam sve naše ljude i sve pristojne ljude bilo gdje da žive da izbace Tviter i ne koriste ga više. Fašizam je opasna ideologija. Odreknite se takve društvene mreže.

Milan

13.02.2022. 17:01

Да се тако пише о Федереру или Надалу , сигурно би били блокирани или угашени.

Vesna

14.02.2022. 04:31

Pokazace njima Nole da je Srbin iznad njihovih priprostih dozvola i iznad svih mrzitelja. Tad ce se ti isti fasisti gusiti u sopstvenoj zloj krvi od zavisti.

Emil Crvenković

14.02.2022. 11:07

Od kako je, 2010.godine, Novak Đoković krenuo čvrstim korakom da gazi ka vrhu svetskog tenisa, da sve češće pobeđuje Nadala i Federera, a naročito kad je zaseo na prvo mesto i prešao u vođstvo po broju pobeda nad njima dvojicom, Nole doživljava mnogo lošeg na terenu od publike: zvižduci, neprijateljsko skandiranje, ometanje u toku igre; i zvaničnika turnira ATP u vidu nepovoljnog vremena odigravanja meča, nepravilnog poštovanja njegovog renkinga, nepovoljnog rasporeda(svaki put njegov deo žreba ima više jačih igrača), nepravedna i nejasna i preterana eliminacija sa US opena, skandalozno izbacivanje iz Australije. A sve u culju i sa namerom da se favorizuju Nadal i Federer kako bi što lakše došli do pobede na određenom turniru. Pitam: KAKO BI SE OSEĆALI NADAL I FEDERER U TAKVIM SITUACIJAMA, ŠTA BI UČINILI I KAKO BI REAGOVALI U NJIHOVIM TIMOVIMA, PORODICAMA I DRŽAVAMA. A Novak je i u tim i takvim uslovima pobeđivao i došao do trona najboljeg tenisera na svetu, verovatno u istoriji te igre.

DžoniSvetac

14.02.2022. 11:08

Imao nalog na tviteru , vido o kakvoj beskorisnoj gluposti se radi i naravno obrisao , svakao da ga obrišu preporučujem svima ! Videćete život će vam se promeniti za 180stepeni...naravno na bolje.

opanak

14.02.2022. 12:09

aman ljudi sto se primate na idiotluke, opste je poznato da su `drustvene mreze` tempirane za sirenje mrznje, lazi, fasizma, narkomanije,... a drugo sta poruke uopste kazu o Novaku, nista apsolutno, a sve kazu o onom ko ih salje jer normalan i pristojan covek takve svinjarije ne bi napisao nikada, ali svetom zavladalo zlo pa je normalnih sve manje!? Ali, sto da ne, dobra prva reakcija je da svi korisnici koji se ne nalaze u tom ambijentu obrisu svoje prijave, i tako nemaju sta da izgube time, naprotiv nece biti dlaje u drudtvu sa debilima svakojake vrste!! Brisiiiiii.

Nenad

14.02.2022. 12:43

Društvene mreže su orudje CIA! Pametni političari ih ne koriste, ili su u tome dosta obazrivi, što se baš ne može reči za ove na Balkanu.