KOLIKO je Novak Đoković trn u oku svima najbolje pokazuje pismo navijača Rodžera Federera koje je upućeno Rafaelu Nadalu.

Pedja

04.02.2022. 15:49

Mozete sada da likujete, kada ste globalno ujedinjeni, uz pomoc svih mogucih belosvetskih hostaplera i licemera, osujetili Djokovica, i mediski ga ocrnili u vasem svetu, prvo na US openu, pa zatim i na ovom Australijan openu. Ali znajte, mi u nasoj kulturi imamo izreku "tiha voda breg valja", i znajte da ce ga i odvaljati, jer ovo licemerstvo sav posten narod vidi. Nikada vi niste bili posteni, da krenete prsa u prsa, uvek ste se sluzili trikovima da bi dolazili do pobeda, mi jesmo mali narod ali imamo ogromno srce, u kojem ima mesta za sve dobre ljude, i koje prasta i holosu kao sto ste vi. Zato i jesmo veliki, i nebeski, sto vi nazalost ne mozete razumeti. I na kraju i da onesposobite Djokovica na njegovom putu ka jedinom na vrhu tenisa, gde i pripa, uvek ce on za brojniju populaciju covecanstva, koji nisu anglosaksonci, ostati najveci, jer ste vi svojim postupcima izazvali mrznju prema vama od svog normalnog sveta.

Lavica

07.02.2022. 11:41

Znam da su njih dvojica udruzili snage da Novaka svrgnu sa trona ili mu sa ostalim navijacima kao i politicarima odmogli da ucestvuje na velikim tzrnirima, tako da me ovo uopste ne iznenadjzje neka pisu, neka se ujedinjuju sta god hoce neka rade....Noleta to uopste ne dotice niti ga je briga, decko zna sta hoce i koliko hoce i igra svoju igru...ostali neka puknu od muke...

Palisada

08.02.2022. 17:29

Ahahaa, nismo se zgrozili nego slatko nasmejali! Kakav navijač?! Čista propaganda nekog teniskog analitičara koja ima za cilj da Federera i Nadala izjednači u važnosti i " slavi", da ih podrži i održi kao elitu...a ostala " boranija" među koje su skrajnuli i Novaka, Medvedeva i ostale sjajne momke nove generacije, da s omalovažavanjem potisne...Naručen tekst! Kao što je na neki način naručen i čitav onaj kovid "zid" na australinskoj granici, s ciljem da se omogući Nadalu da prvi uzme 21 grem slem, ne prepuštajući ništa slučaju...Ali, gospodo sa trulog zapada i neki vajni " navijači"- pravite račun bez krčmara! A "krčmar" Novak, najbolji na ATP listi, još nije rekao svoju poslednju reč!