NADAL KORISTIO NEDOZVOLJENU SUPSTANCU: Procurio dokument koji baca sumnju na Rafine uspehe (FOTO)

Novosti online

02. 02. 2022. u 14:47

RAFAEL Nadal osvojio je 21. grend slem i na fantastičan način upisao se u istoriju tenisa, nakon velikog preokreta protiv Danila Medvedeva, ali...

НАДАЛ КОРИСТИО НЕДОЗВОЉЕНУ СУПСТАНЦУ: Процурио документ који баца сумњу на Рафине успехе (ФОТО)

Tanjug/AP

Mnogi Novakovi navijači besni su na Nadala, pre svega i zbog njegovih izjava pred Australijan open, kada nije pokazao kolegijalnost prema Đokoviću, koji je nepravedno zatočen poput kriminalca u hotelu za migrante.

Takođe, mnogi su i navijali za Medvedeva, koji se istakao fer izjavama o Novaku, ali pre svega i zbog činjenice da nisu želeli da Nadal pretekne Đokovića po najvažnijem statističkom parametru.

Na društvenim mrežama su mnogi iskopali i dokument koji pokazuje da je Nadal tokom karijere koristio i nedozvoljena sredstva.

Naime, u pitanju je dokument iz 2009. godine, kada je Nadal imao problem sa povredom ramena.

Tada je dobio medicinsku dozvolu da može da koristi zabranjenu supstancu (betametazon), ali u cilju lečenja, pošto druge metode nisu dale rezultate.

Sada nema novih informacija ovog tipa o Rafinom ponašanju, ali su Đokovićevi navijači "iskopali" staru i, sa njom kao adutom, pokrenuli ko zna koji put priču da "nisu u pitanju sasvim čista posla".

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

POSTAVIO DOMAĆI ZADATAK: Novak Đoković obara sve rekorde