ĐOKOVIĆEVI NAVIJAČI SE SMEJU NA SAV GLAS: Videli šta je Medvedev uradio Nadalu na Australijan openu i sjajno se zabavljali

D. N.

30. 01. 2022. u 12:55

AUSTRALIJAN open je došao do samog kraja, veliko finale igraju Rafael Nadal i Danil Medvedev, a kako su posle dva seta stvari stajale na terenu "Rod Lejver arene", ne čudi što su navijači Novaka Đokovića slavili. I to uz duhovite opaske.

ЂОКОВИЋЕВИ НАВИЈАЧИ СЕ СМЕЈУ НА САВ ГЛАС: Видели шта је Медведев урадио Надалу на Аустралијан опену и сјајно се забављали

Đoković sa peharom Australijan opena 2020. Foto AP

Podsetimo, Rus je osvojio uvodna dva seta (meč Nadal - Medvedev uživo možete da pratite na portalu "Novosti"), a istorija tvrdi da španskog asa čeka "nemoguća  misija".

I, navijači Novaka Đokovića, koji je deportovan iz Australije pred sam početak turnira, pa nije mogao da brani tri uzastopno osvojene titule, u takvom razvoju situacije priličon su uživali.

Jer, dobro je poznato da Nole, Rafa i Rodžer Federer imaju po 20 grend slem titula, pa bi Špančev trijumf u Melburnu njega vinuo na prvo mesto te nestvarne trke, a kako je Nadal došao u veliki rezultatski zaostatak, Noletovi navijači su se šalili na njegov račun.

Možda i najviše zbog činjenice da je Nadal u drugom setu, pri vođstvu od 5:3, imao set loptu, a onda taj nestvaran gem, pa potom i sam set, Medvedev čudesnim preokretom rešio u svoju korist.

- Medvedev je previše ozbiljno shvatio ono "Šta bi Đoković uradio?", napisala je jedna Noletova navijačica iz Kanade na Tviteru i oduševila hiljade ljudi.

Podsetimo, Danil Medvedev je u polufinalu Australijan opena bio pred porazom, Ože-Alijasim je imao meč loptu, a Rus je, posle preokreta, otkrio da je tada razmišljao "Šta bi Novak Đoković uradio u toj situaciji?".

Njegov novi preokret u kritičnom trenutku podsetio je Noletove navijače upravo na to, pa otuda i pomenuta šala koja je nasmejala mnoge.

BONUS VIDEO: Amerikanac propevao na srpskom zbog Novaka Đokovića

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna