NOVAK SRDAČNO DOČEKAN U PLJEVLJIMA: Najbolji teniser sveta nastavlja posetu Crnoj Gori (FOTO/VIDEO)

M. D.

22. 01. 2022. u 18:40

NAJBOLJI teniser sveta, Novak Đoković, boravi u Crnoj Gori gde je predhodnih dana primećen u turističkom naselju Porto Montenegro, zatim posetio manastir Ostrog,a potom doputovao na Žabljak a zatim, pri proputovanju, svratio i do Pljevalja.

НОВАК СРДАЧНО ДОЧЕКАН У ПЉЕВЉИМА: Најбољи тенисер света наставља посету Црној Гори (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: Fejsbuk-Milet bašta

Iako je poseta Pljevljima mnoge iznenadila Novak je srdačno dočekan u gradu na Breznici. 

U okviru posete Pljevljima Đoković je posetio i čuveni pljevaljski restoran „Milet Baštu“, koji posluje u okviru pljevaljske Srednje stručne škole. 

 

 

Na fejzbuk stranici Milet Bašte objavljena je informacija o poseti najboljeg svetskog tenisera u kojoj se uz objavljene fotografije navodi: 

Na veliko zadovoljstvo svih profesora i učenika Srednje strukovne škole, danas je školski restoran „Milet Bašta“ posetio Novak Đoković, proslavljeni srpski teniser, koga je srdačno dočekao direktor škole, gospodin Bojan Strunjaš i predstavnici Školskog odbora. Direktor Strunjaš, u ime kolektiva i učenika Srednje stručne škole, pozdravio je Đokovića, poželio mu puno uspeha i tom prilikom uručio sliku patrijarha Varnave i knjigu o istoriji grada.“ 

 

Pola Pljevalja otišlo na Žabljak da vidi Novaka, Novak došao u Pljevlja. U putu se mimoišli - jedna je od objava na društvenim mrežama. 

Jedna poruka koja je zasmejala sve glasila je : “Ne smijem dedi javiti da je Novak u Pljevljima. Napraviće barikade na mostu na Tari Samo da ga upozna”. 

FOTO: Fejsbuk-Milet bašta

Podsećanja radi najbolji teniser sveta je posle Tivta obišao i manastir Ostrog, gde se susreo i sa mitrpolitom Joanikijem, koji mu je poklonio ikonu Svetog Vasilija. 

 

BONUS VIDEO - Navijači na veličanstven način dočekali Novaka

 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

VENI, VIDI, ĐOKOVIĆ: Kralj Rima je zaludeo Italiju (FOTO)