NAJBOLjI teniser sveta Novak Đoković deportovan je sramnom odlukom Saveznog suda Australije, pod lažnom optužbom da je ikona antivakserskog pokreta, kao i da on i njegova supruga Jelena ne veruju u nauku. Danas je, međutim, isplivala informacija da su Nole i Jelena još pre dve godine, kada je pandemija koronavirusa tek počela da se širi, osnovali farmaceutsku kompaniju u Danskoj, koja se između ostalog bavi i pronalaženjem leka za koronavirus!

Svašta

19.01.2022. 19:25

Bolje je da o ovome niste ni pisali. Investicija od 70 000 evra i 11 naučnika koji rade na pronalaženju lijeka ? Pa ljudi, te pare neće platiti jednog naučnika na pola godine a gdje je oprema i laboratorije ? A o elektro magnetizmu i frekvencijama da ne govorim. Obožavam Novaka, patim od nesanice zbog svih ovih dešavanja, ali se bojim da ste možda dali još jedno oružje u ruke njegovih ( i naših ) neprijatelja.

Bane Vanga

19.01.2022. 19:49

Kao doktor biohemije sa visedecenijskim iskustvom na slicnim poslovima u inostranstvu odgovorno tvrdim da je ovo kvazinauka. Ako je g-din Djokovic u ovo ulozio zaista verujuci da ulaze u nauku neka zna da je prevaren i nek trazi pare nazad i tuzi prevarante. Ako je svestan ovoga i nastavi dalje onda je prevarant.

Eksokustodijan

19.01.2022. 20:12

Крилца сисанчета слепог миша + паучина са стабла баобаба, али искључиво са северо-источне стране + 1/4 капи отрова адолесцента љубичасте мамбе. Истуцати у ававу и када се све лепо сједини, амплицирати по упутству на полеђини кутије у којој се налази флашица са леком. Резултат загарантован.

lidija

19.01.2022. 21:46

Viza mu je oduzeta zato što nije vakcinisan, a tražio medicinsko izuzeće na osnovu lažnih papira. TAČKA. Sjašite više sa priča o njemu kao pijemontu srpstva. Sve i da pronađe lek protiv covida (u šta čisto sumnjam) ostaje činjenica da nije vakcinisan. p.s. pazi samo da ga ne pronađe sa uloženih 70k

Marina

20.01.2022. 19:37

Nece vakcinu protiv Kovida, ali da se kljukamo lekovima,to moze. Momak, bavi se svojim sportom a nauku, medicinu i farmaciju prepusti strucnim ljudima i ozbiljnim ustanovama.