DEPORTUJTE NOVAKA: Australijanci uradili anketu nekoliko sati pred suđenje, ovo su rezultati!

Novosti online

15. 01. 2022. u 23:19

SRPSKOG tenisera Novaka Đokovića očekuje poslednji set meča protiv države Australije, a tamošnji građani jasno su pokazali stav prema Srbinu u medijskoj anketi.

ДЕПОРТУЈТЕ НОВАКА: Аустралијанци урадили анкету неколико сати пред суђење, ово су резултати!

Foto: EPA-EFE/JAMES ROSS

Samo 14 odsto ispitanika nada se da će Novak dobiti priliku da se takmiči u Melburnu, odnosno da će se boriti za 21. grend slem u karijeri.

Njih 15 odsto nema stav, te im je svejedno da li će Đoković igrati na Australijan openu ili biti deportovan iz države.

Muškarci su nešto više podržali Đokovića, sa 17 odsto onih koji kažu da bi trebalo da ostane, u poređenju sa 12 odsto među ženskom populacijom.

Stav da Đoković bude deportovan podržalo je 71 odsto ispitanika iz Viktorije, 69 odsto ispitanika iz Novog Južnog Velsa i 70 odsto onih u Kvinslendu, dok je 16 odsto Viktorijanaca bilo za to da Đoković ostane da se takmiči na grend slemu u njihovoj matičnoj državi, što je nešto više od 14 odsto zabeleženih među ispitanicima iz Novog Južnog Velsa i 15 odsto u Kvinslendu.

Pitanje u anketi glasilo je „Novaku Đokoviću, međunarodnom teniseru, je nedavno odobreno izuzeće da putuje u Australiju bez vakcinacije, kako bi nastupio na Australija openu. Ovo je osporeno od strane graničnih snaga, a predmet je sudske žalbe i odluke ministra za imigraciju. Da li mislite da bi Novaku Đokoviću trebalo dozvoliti da ostane u Australiji da igra tenis kada nije vakcinisan ili ne?"

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA: Kako su se nizali uspesi Srbije u 2021. godini

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)