AUSTRALIJANAC PRKOSI HISTERIJI: Iznenadio sve i došao da trenira sa Novakom Đokovićem (FOTO)

Novosti online

12. 01. 2022. u 11:47

NOVAK Đoković još uvek iščekuje odluku australijskih vlasti o eventualnoj deportaciji, ta dramatična situacija dobila je novo poglavlje u vidu proširene istrage, a dok i dalje traje prilična histerija u pomenutoj zemlji, jedan Australijanac joj prkosi.

АУСТРАЛИЈАНАЦ ПРКОСИ ХИСТЕРИЈИ: Изненадио све и дошао да тренира са Новаком Ђоковићем (ФОТО)

Tanjug/AP

Podsetimo, to da li će najbolji teniser sveta ostati u Australiji, zavisi od odluke ministra za imigraciju, koji ima diskreciono pravo da Noletu oduzme vizu i pored toga što je Đoković na sudu dobio postupak protiv australijskog ministarstva unutrašnjih poslova koje mu je vizu na aerodromu ukinulo.

A dok se Novak uveliko sprema za odbranu tri uzastopne titule na AusOpenu, lokalni mediji javljaju da je protiv njega proširena istraga. I, ona može čak da dovede i do višegodišnje zatvorske kazne.

Ali, dok se sve to dešava, a ne mali broj žitelja australijske savezne države Viktorija, u kojoj se Melburn nalazi, histeriše jer je, eto, "dozvoljeno Novaku da ostane, iako je doputovao nevakcinisan" (u tu hajku su se uključili i novinari, koji su usred TV studija sramotno vređali najboljeg tenisera sveta), australijski teniser Tristan Skulkejt za to ne haje.

Štaviše, rešio je da trenira baš sa Noletom.

- Zahvalan sam na prilici da se takmičim na Australijan openu i ove godine. Hvala Teniskom savezu Australije! Imao sam baš tešku prvu rundu (kvalifikacija) juče, ali sam izuzetno srećan što sam izašao danas na teren Rod Lejver arene i to sa najboljim teniserom svih vremena - pohvalio se ovaj 20-godišnjak na društvenim mrežama, uz zajedničku fotografiju sa svojim timom i, naravno, Novakom Đokovićem.

Tristan Skulkejt je trenutno 620. na ATP listi u pojedinačnoj konkurenciji, a 494. u nadmetanju parova.

Ostanite i dalje uz portal "Novosti" i prvi saznajte najnovije vesti o tome šta se dešava na teme vezane za Australijan open, a, naravno, i one u kojima je glavni junak Novak Đoković.

BONUS VIDEO: Novak Đoković nije među troje tenisera s najvećom zaradom u 2021.

 
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

KO ĆE DA NAPIŠE REZOLUCIJU O SRPSKIM ŽRTVAMA U SREBRENICI? Porodice žrtava ogorčene sramnim planovima dela međunarone zajednice