NOVAK Đoković još uvek iščekuje odluku australijskih vlasti o eventualnoj deportaciji, a ta dramatična situacija dobila je novo poglavlje.

Rajko Marinovic

12.01.2022. 10:45

A zašto niko ne objavi da je novinar L'Equipe Frank Ramela izjavio da je Novak nosio masku sve vreme dok ga je on intervjuisao i nije je skinuo ni na 5 minuta kada ga je novinar to zamolio? Evo citata vesti koju danas donosi BBC: L'Equipe confirmed in an article that the tennis star wore a mask the entire time, even when their reporter asked him to take it off for five minutes. The journalist, Franck Ramella, said that he had been told not to ask Djokovic about his vaccination status or the upcoming Australian Open so "therefore did not ask if he had considered doing a test". "Even if we did ask, what would be the point?" Mr Ramella wrote.

Dragan

12.01.2022. 10:45

Kapetan Drsgan je pretio da će tužiti novine u Australiji za uvredu ugleda, i gle tek je skoro izašao. Mangupi na zapadu imaju sistem da smeste Noletu slično i da to ims zakonsku osnovu.

Rajko

12.01.2022. 10:50

"Đoković je objavio da je saznao 17. decembra da je njegov test, obavljen dan ranije, bio pozitivan. Ali, u izjavi koju je dao pod zakletvom, a koja je korišćena i na sudu, tvrdio da je 'testiran i dijagnostifikovan' 16. decembra. Koja je ovo besmislica !?!. Pa nije u toj izjavi na sudu rekao kada je saznao da je dijagnostifikovan. Naveo je samo to rekao kada je bio testiran i kada je dijagnoza uspostavljena, tj priložio je dokument s tim podacima. Nije bilo ni reči o tome kada je Novaku poslato obaveštenje o razultatu ni o tome kada je on pomenuto obaveštenje video.

Rašo

12.01.2022. 11:37

Сценарио бр. 1: Кроз пар дана ће организовати суђење, осудити га, затворити и кроз пар месеци до годину дана протерати. Потом ће АТП да поништи све његове резултате у каријери и обрисати га из свих евиденција, листа, статистике, ... Сценарио бр. 2.: Протераће га а онда ће га ухапсити Енглези за Вимблдон, а остало све исто!