"ON JE NEVEROVATNA NEZNALICA" Đokovićev saradnik osuo paljbu po prvom čoveku ATP zbog skandalozne izjave

Novosti online

19. 12. 2021. u 09:37

VASEK POSPIŠIL, prvi saradnik Novak Đokovića u PTPA asocijaciji profesionalnih tenisera reagovao je na skandaloznu izjavu Andree Gaudencija u kojoj je direktor ATP ponizio starije igrače koji nastupaju na Čelindžerima. Kanađanin je Italijana nazvao "neverovatnom neznalicom" zbog ove izjave.

ОН ЈЕ НЕВЕРОВАТНА НЕЗНАЛИЦА Ђоковићев сарадник осуо паљбу по првом човеку АТП због скандалозне изјаве

Foto: Printskrin

Naime, Gaudenci je o čelendžer turnirima govorio isključivo kao odskočnoj daski za mlade tenisere koji imaju potencijal da se umešaju u borbu za sam vrh, time diskreditujući slabije rangirane tenisere, piše Blic.

Pospišil nije imao nameru da pređe preko toga, pa mu je ekspresno odgovorio.

- Na Čelendžerima bi trebalo da budete spremni da možete da ne budete ni na gubitku ni na dobitku i da platite svoju cenu. Ali, morate da budete svesni da je to nešto kao koledž. Onda prelazite na profesionalni tur gde imate pravi posao - izjavio je Gaudenci.

Nije mnogo čekao Pospišil da odgovori na ovu konstataciju direktora ATP.

- Ovo je neverovatno neznanje takozvanog lidera ATP-a i tenisa. Industrija vredna više milijardi dolara, ali ovaj čovek smatra da je u redu da samo sto najboljih igrača zarađuju za život. To se dešava kada potpuno monopolišete sport, naveo je Novakov partner.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati