NOVAK Đoković se trenutno nalazi u Madridu, gde sa Srbijom igra Dejvis kup, a njegov otac Srđan je u žiži australijske javnosti zbog nedavnog govora o nastupu Noleta na Australijan openu.

Komentari (18)

Reaktor

01.12.2021. 12:52

S jedne strane Novak je to preležao, verovatno nije neophodno da se vakciniše... S druge strane vakcinacija je jedno od najvećih civilizacijskih dostignuća čovečanstva. Ako si čovek vakcinišeš se. Kako zbog drugih tako i zbog sebe. Kukavice i sebični uvek završe na marginama istorije ili unište svoju zajednicu.

Zoki

01.12.2021. 13:36

Volim Novaka poštujem ga ali on tvrdoglavo tera svoje. Ide mi već na nerve, jer on nije samo Srbin već pripada i ostalom svetu, gde ima puno navijača. Idi bre vakcinisi se ako nisi šta se tu izmotavas

vera

01.12.2021. 14:34

Ma, šta nas briga šta ovaj kompleksaš misli. Neka zatvori granice za sve i neka uživaju sami, šta će im turnir. Uostalom, treba im oduzeti turnir, pa neka se hermetički zatvore. Koga briga za neku tamo Australiju i Viktoriju.

Sasha

01.12.2021. 15:48

Hm, on je Srbin pa kao takav rodjen bezgresan, pravoslavan i slično iz rečnika koji je u modi već duže vreme pa šta ima tamo neko njemu da odredjuje pravila. Osvesti se čoveče, oče, pa ne vrti se svet oko tenisa i Vaših pobeda i poraza..

SMISLJENA TAKTIKA ANGLOSAKSONACA

01.12.2021. 16:46

POD SVAKU CENU, ZELE DA SPRECE NOLETA, kako bi njihov pulen Rodzer ostao sa istim brojem osvojenih GS, koliko ima i Nole. Prosle su godine namestili diskvalifikaciju na USOpenu, sad su videli da se Nole ite kako zna da cuva provokacija, krenuli su sa koronom da ga ucenjuju. Mogu se oni na svoj AO po*rat, ako na njemu ne ucestvuje najbolji igrac svih vremena.

Jovan

01.12.2021. 17:28

Ne razumem zasto se ljudi koji su vakcinisani plase oni koji nisu pa ako si vakcinisan to znaci da te vaccina stiti od virusa koji predpostavka ja imam a ako te ne stiti sta si onda primio

Sandra

01.12.2021. 19:14

Svaka država odlučuje kako će se zaštiti. Uostalom živimo u vremenu koje je sve samo ne normalno. Za Novakovog oca bi bilo bolje da sedi kući i da previše ne advokatiše. Da je vakcinacija privatna stvar, najverovatnije se ne bi proizvodile vakcine u toj količini i svako bi morao da plati vakcinaciju. Ovo je globalni problem. Niko za sada nikoga ne prisiljava da se vakciniše. Gde piše da Novak mora da igra u Melburnu.

Djavo

02.12.2021. 16:12

Ovaj Pakla lupeta,placeni gmaz,zivi od lazi i pise nebuloze.Pa naravno da je Nole ucenjen,ATP je cudo,a finansira njihov miljenik Federerererer,ali izgubice AO lovu nedolaskom Noleta i to ih boli.Oce i jare i pare,a dobice kare