TONI NADAL UDARIO NA NOVAKA: Đoković je žrtva svog ega, njegovo ponašanje je nespojivo sa ATP pozicijom

Novosti online

06. 10. 2021. u 11:41

OPŠTE je poznato da teniska publika mnogo više podržava Federera i Nadala nego Novaka Đokovića. Zašto je to tako govorio je bivši trener i Rafin stric Toni Nadal.

ТОНИ НАДАЛ УДАРИО НА НОВАКА: Ђоковић је жртва свог ега, његово понашање је неспојиво са АТП позицијом

FOTO: AP

Uprkos tome što srpski as ima isto grend slem titula kao i dvojica velikih rivala (svi po 20), nije voljen kao Švajcarac i Španac.

- On se pojavio kada su Rafa i Rodžer već razvili rivalstvo. Dva različita tenisera, dva različita stila, to nema veze sa Novakom. Đoković je postao žrtva svog ega. Njegovo ponašanje na terenu u nekim situacijama je nespojivo sa njegovom pozicijom na ATP listi - ističe trener Feliksa Ože-Alijasima u jednom podkastu.

Toni Nadal je i ranije znao da kritikuje svetskog broja jedan. To je uradio kada je Novak na Australijan openu tražio pomoć doktora na meču protiv Tejlora Frica.

- Mene iznenađuje da neko ostavlja utisak da će odustati zbog povrede, a onda sutradan kao da se nije desilo ništa. Nije na meni da pričam o tome da li folira ili ne, ali kod njega je to češće nego kod ostalih sportista - rekao je tada Toni Nadal.

Ipak, Đoković je navikao na sve ovo i sigurno se neće mnogo obazirati, već će nastojati da što spremniji dočeka naredne izazove.

BONUS VIDEO: NOVAK ZAPEVAO "PUKNI ZORO"! Pogledajte snimak o kom priča Srbija, Đoković oduševio goste

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a