I AMERIČKI NOVINARI ZGROŽENI: Nikola Jokić ponižen kao retko kad

Novosti online

06. 10. 2021. u 10:51

NIKOLA Jokić je neposredno pred prvi nastup u dresu Denvera uoči nove NBA sezone doživeo prilično poniženje.

И АМЕРИЧКИ НОВИНАРИ ЗГРОЖЕНИ: Никола Јокић понижен као ретко кад

FOTO: AP

Aktuelni MVP, naime, u tradicionalnoj anketi generalnih menadžera tamošnjih klubova nije dobio ni jedan jedini glas kada su oni upitani ko će biti naredni najkorisniji igrač lige.


I, ne samo to.


Iako su sportski direktori NBA klubova saglasni da je Jokić najbolji centar lige, baš nijedan od njih ne smatra da će ponoviti podvig iz sezone za nama, kada je postao prvi Srbin sa MVP titulom.


Takav stav generalnih menadžera šokirao je i pojedine američke novinare, poput Krisa Dempsija, koji u Denveru radi na TV stanici Altitjud, a koja i prenosi mečeve Jokićevih Nagetsa.


- U anketi generalnih menadžera, Nikola Jokić, aktuelni MVP, proglašen je za najboljeg centra, ali nije se našao među šestoricom igrača koji su dobili glasove na pitanje ko će ove sezone biti MVP. Džoel Embid jeste dobio. Ali, obratite pažnju: Jokić je najbolji centar, dakle radi se o poziciji na kojoj i Embid igra, ali nije kandidat za MVP. Kakav leteći start... - poručio je Dempsi.


O tome kakva su predviđanja generalnih menadžera, ne samo o tome ko će dobiti MVP nagradu, već i drugih stvari, poput ko je najbolji stranac u NBA ligi, koji tim ima najviše šanse da osvoji titulu i sličnom - već smo vam javili na stranicima sajta Novosti.

Jokić je, podsetimo, zbog rođenja ćerke propustio prvi kontrolni meč Denvera, ali se očekuje da će u sredu zaigrati protiv Golden Stejta, u drugoj proveri Nagetsa pred start sezone, koja počinje 19. oktobra.

BONUS VIDEO Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

UDARAC ZA MILVOKI! Bez Adetokumba na startu plej-ofa