"ĐOKOVIĆ JE JEDAN OD NAJBOLJIH U ISTORIJI, NIKADA VAM NIŠTA NE DAJE": Talentovani Danac ishvalio Novaka

Novosti online

05. 10. 2021. u 22:03

MLADI danski teniser Holger Rune važi za jednog od najtalentovanijih igrača "belog sporta", a prisetio se i duela sa Novakom Đokovićem na startu Ju-Es opena.

ЂОКОВИЋ ЈЕ ЈЕДАН ОД НАЈБОЉИХ У ИСТОРИЈИ, НИКАДА ВАМ НИШТА НЕ ДАЈЕ: Талентовани Данац исхвалио Новака

Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Ovaj 18-godišnjak iz Kopenhagena je od ovog ponedeljka 124. na ATP listi, ali ne krije da ima najveće moguće ciljeve u karijeri.

- Moj cilj nije da budem u Top 20, već da budem najbolji igrač sveta, kao što su Rafa, Rodžer i Novak. Želim da osvojim mnogo grend slem titula i da dam sve od sebe. Mislim da imam veliki potencijal, sjajan tim pored sebe, koji mi pomaže u prevazilaženju prepreka i mislim da je to najvažnija stvar koja je potrebna za vrhunski tenis. Dug je to put, ali spreman sam - rekao je Rune.

Potom je istakao da nikada neće zaboraviti duel protiv svetskog broja jedan u Njujorku.

- To je bilo jedno od najlepših iskustava. Nikada nisam osetio tako nešto. Bio je neverovatan osećaj igrati na Centralnom terenu protiv najboljeg na svetu. Dao sam sve od sebe i publika je uživala. Borio sam se za svaki poen, nisam mogao da tražim ništa više od toga - naglasio je Danac i dodao:

-Jedan je od najboljih u istoriji. Neverovatno je dosledan. On vam nikada ništa ne daje. Zasta sve morate sami da uradite kako biste osvojili poen. Protiv njega na sve načine pokušavate da zadržite svoj servis. Šeta vas po terenu, čini da sve da vas istroši. On je bez sumnje jedan od najtežih protivnika - zaključio je Rune.

Podsetimo, Novak Đoković neće učestvovati na Mestersu u Indijan Velsu koji počinje u četvrtak.

BONUS VIDEO: NOVAK ZAPEVAO "PUKNI ZORO"! Pogledajte snimak o kom priča Srbija, Đoković oduševio goste

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili