"NE MISLIM O ĐOKOVIĆU, ALI GLEDAM NJEGOVE MEČEVE": Medvedev nije želeo mnogo da priča o Novaku, zanima ga samo naredni rival

Novosti online

08. 09. 2021. u 09:27

POLAKO ulazimo u završnicu Ju-Es opena. Ruski teniser Danil Medvedev se plasirao u polufinale, pošto je sa 3:1 pobedio kvalifikanta iz Holandije Botika van de Zandšlupa.

НЕ МИСЛИМ О ЂОКОВИЋУ, АЛИ ГЛЕДАМ ЊЕГОВЕ МЕЧЕВЕ: Медведев није желео много да прича о Новаку, занима га само наредни ривал

Foto: AP

Tu mu se pridružio Felks Ože-Alijasim, a očekuje se da isto urade i Novak Đoković i Aleksandar Zverev.

Medvedev je opravdao ulogu favorita protiv Holanđanina, a posle meča je dobio pitanje o mogućem finalnom okršaju sa Novakom Đokovićem, ali njega zanima samo sledeći rival.

- Uopšte ne mislim o Đokoviću. Kao što smo svi videli - svako može da pobedi svakog. Ako on bude u finalu, a tamo sam i ja - biću srećan. Biće i on verovatno - rekao je drugi igrač sveta.

Rus je potom otkrio da ipak gleda njegove mečeve.

- Igramo različitim danima, tako da danima kada ne igram - gledam njegove mečeve, jer uživam da gledam tenis. Ne navijam ni za koga, samo uživam u tenisu i onda se spremim za onog koji je pobedio. Tako je svaki meč - zaključio je Medvedev.

Podsetimo, Đoković se u četvrtfinalu sastaje sa Mateom Beretinijem, a poznato je kada oni igraju svoj meč.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri