EMA RADUKANU NAKON PODVIGA U NJUJORKU: Čestitali mi školski drugovi, roditelji me "iskulirali"

Novosti online

07. 09. 2021. u 01:31

POSLE pobede nad Šelbi Rodžers 6:2, 6:1 u osmini finala Ju-Es opena, mlada Britanka Ema Radukanu kaže da je iznenađena svojim nastupima u Njujorku.

ЕМА РАДУКАНУ НАКОН ПОДВИГА У ЊУЈОРКУ: Честитали ми школски другови, родитељи ме искулирали

FOTO: Tanjug

- Mislim da konačni rezultat nije važan, mečevi su dinamični i mnogo gemova se igra na razliku. Te duge gemove može samo jedna da dobije, ali meč je neizvestan. Imam mnogo samopouzdanja i srećna sam što igram ovako dobro u SAD. Osećam se kao da nadgrađujem igru i jedva čekam da vidim šta mogu u sredu - rekla je Radukanu.

Posle pobede nad Anđelik Kerber, Lejla Fernandez rekla je da nije iznenađena svojim uspehom, a 18-godišnja Britanka za sebe misli drugačije.

- Mislim da je Lejla postigla izvrsne rezultate i da je svačiji put drugačiji. Lično, iznenađena sam što sam ovde. Nisam očekivala… Znala sam da mnogo radim i da će se isplatiti, ali nikad ne znaš kada. Cenim ovaj trenutak.

U četvrtfinalu će se Radukanu sastati sa Belindom Benčič.

- Ona ima mnogo iskustva i u odličnoj je formi, pošto je osvojila olimpijsko zlato. I ja imam samopouzdanja, ali biće ekstremno težak meč. Znam da ću imati šansu, ali moram da igram dobro.

Tek je letos Radukanu napustila školu, a prijatelji su zdušno uz nju.

- Dobila sam mnogo poruka drugova iz škole. Lepo je što smo i dalje u kontaktu. Moji roditelji su me zapravo ’iskulirali’ – pisala sam im, a oni mi nisu odgovorili iako su bili onlajn, ha-ha-ha. Mnogo je podrške posle Vimbldona i ovde. Veoma sam srećna i mislim da se to vidi na terenu - zaključuje Radukanu.

(Sport klub) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)