NOVAK JE NA POTEZU: Poznato protiv koga igra ukoliko pobedi Bruksbija!

Novosti online

07. 09. 2021. u 01:16

NOVAK će na Beretinija ako prođe Bruksbija, Italijan je spreman da se revanšira Srbinu za Vimbldon

НОВАК ЈЕ НА ПОТЕЗУ: Познато против кога игра уколико победи Бруксбија!

FOTO: Tanjug

Mateo Beretini plasirao se u četvrtfinale Ju-Es opena, potvrdio je sjajnu formu i odradio svoj deo posla za okršaj sa Novakom Đokovićem koji mu je naredni rival, ako Srbin reši pozitivno duel sa Bruksbijem.

Italijan je u četiri seta savladao Nemca Oskara Otea, po setovima 6:4, 3:6, 6:3, 6:2, za skoro dva i po sata igre. Ote se i povredio u četvrtom setu, prst mu je bio problem, pa je Beretini imao lakši zadatak u tom delu meča, i dovršio ga je prema očekivanju, mada je dotad morao da se pomuči.

Ote je, podsećamo, došao do glavnog žreba iz kvalifikacija, potvrdio je protiv Italijana da to nikako nije bilo slučajno, ali je na kraju do izražaja došao veći kvalitet Beretinija i njegovo definitivno veće iskustvo u ovakvim duelima.

Na kraju krajeva, Italijan je sad već zaređao sa završnicama velikih turnira, na minulom Vimbldonu stajao je preko puta Đokovića u finalu, na Ju-Es openu je već igrao polufinale (2019), dakle, sa takvim rejtingom sada je među glavnim kandidatima da ide i do samog kraja.

Naravno, pred sobom će imati najveću moguću prepreku, naravno ako Novak odradi svoj deo posla u osmini finala. Naoštren je Italijan da konačno upiše pobedu protiv Srbina (3:0 za našeg igrača) i ljubitelji tenisa će svakako navijati da do tog okršaja i dođe.

(Telegraf.rs) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni