POČEO "SRPSKA OPEN": Novak Đoković poslao poruku Banjalučanima!

S.M.

06. 09. 2021. u 22:39

"SRPSKA open" teniski čelendžer u Banjaluci počeo je danas, a turnir će se igrati za nagradni fond od 44.820 evra, odnosno 80 ATP bodova.

ПОЧЕО СРПСКА ОПЕН: Новак Ђоковић послао поруку Бањалучанима!

Teniske loptice foto: EPA

Novak Đoković najbolji svetski igrač poslao je poruku podrške i poručio da se nada da će uskoro posetiti Banjaluku.

- Dobar dan svima, pomaže Bog, pozdrav iz Njujorka za sve drage Banjalučane i bratski narod u Republici Srpskoj. Žao mi je što ne mogu budem sa vama prisutan, toliko lepih stvari sam čuo o Banjaluci, o banjalučkom teniskom čelendžeru, koji se tradicionalno organizuje unazad mnogo godina. Na ovom turniru su igrali moji veliki prijatelji poput Viktora Troickog. Zahvaljujem se kao teniser, kao neko ko toliko voli ovaj sport, što ulažete toliko stvari i sredstava u razvoj sporta na našim prostorima. Čelendžer u Banjaluci je preživio mnoge stvari, u okolnim zemljama neki čelendžeri su se otkazivali, a Banjaluka je nekako uvek opstala i na tome vam zaista čestitam. Želim vam od srca sve najbolje ove godine. Siguran sam da će sve proći u najboljem mogućem redu i nadam se da se uskoro vidimo - poručio je Novak.

Mečevi šesnaestine finala počeli danas, a finale je na rasporedu u nedelju 12. septembra na terenu Nacionalnog teniskog centra Teniskog saveza Republike Srpske.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)