ĐOKOVIĆ SVIMA ISPUNJAVA ŽELJE: Baka u bolnici pitala za Novaka čim se probudila, a onda joj je stigla poruka od srpskog tenisera

Novosti online

16. 07. 2021. u 09:10

KOLIKO je samo Novak Đoković veliki i koliko ima veliko srce kao Himalaji.

ЂОКОВИЋ СВИМА ИСПУЊАВА ЖЕЉЕ:  Бака у болници питала за Новака чим се пробудила, а онда јој је стигла порука од српског тенисера

FOTO: AP

Najbolji teniser sveta je prvo doneo konačnu odluku da će biti deo tima Srbije na predstojećim Olimpijskim igrama u Tokiju, onda je učinio novo dobro delo.

Naime, jedna Amerikanka se obratila Novaku na društvenim mrežama kako bi usrećila bolesnu prabaku koja je njegov veliki navijač.

"Ona je u bolnici i propustila je tvoju pobedu (na Vimbldonu) ove nedelje, ali to je bila prva stvar za koju je pitala kada se probudila", napisala je Rebeka, a potom dodala:

"Slikam sve poruke i šaljem ih tetka Beti. Hvala vam svima! Ona je i dalje u bolnici i mnogo joj je bolje. Znam da bi htela da to čuje od Novaka isto", napisala je ona.

Nole joj je izašao u susret i uputio reči podrške i poželeo brz oporavak.

"Molim te reci tetka Beti da je privilegija imati je za navijača! I neka brzo ozdravi! Šaljemo pozitivnu energiju", napisao je Novak i ponovo pokazao svoju veličinu.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili