HRVATI VELIČAJU NOVAKA ĐOKOVIĆA: "To ti je kao kada u romantičnu dramu ubaciš zlikovca"

Novosti online

17. 06. 2021. u 17:39

NOVAKU Đokoviću su se poklonili i hrvatski mediji.

ХРВАТИ ВЕЛИЧАЈУ НОВАКА ЂОКОВИЋА: То ти је као када у романтичну драму убациш зликовца

FOTO: Ata images

Srbin piše tenisku istoriju, a priznanje su mu odale i komšije. Srpski as je osvojio svoj drugi Rolan Garos i 19. grend slem trofej, pa se na večnoj listi primakao najvećim rivalima Rafaelu Nadalu i Rodžeru Federeru.

Hrvatski portal „Telesport“ objavio tekst pod nazivom „Partibrejker – Đoković na putu do statusa Najvećeg ikad“.

- Bila je to lepa romantična večera sve dok nije došao On. Sad već pri njenom kraju Rodžer Federer i Rafael Nadal sedeli su siti, uz čašu crnog vina su sebi dali oduška i počeli zaneseno da pričaju o tome kako nikad niko nije igrao tenis kao njih dvojica. Bilo je to tamo negde još na kraju 2008. godine koju je obeležila ona romantična drama u finalu Vimbldona - piše hrvatski portal.

Ističe i se i Federerova gracioznost, odnosno da je na teren dolazio u sakou, ali i trenutak kad im je Đoković pokvario sve planove.

- I onda ti dođe On. Kao da u romantičnu dramu odjednom ubacite zlikovca. Ili kao da je došao na tu imaginarnu večericu, naglo uzeo stolicu i seo za sto, dunuo i ugasio svećicu te postao strašno drzak: ‘Momci, stići ću vas, pazite šta vam kažem’, govori dok ga ova dvojica posmatraju kao da je previše popio- navodi se u pomenutom tekstu.

Dalje se piše o Noletovom sportskom bezobrazluku i neverovatnoj količini samopouzdanja, zbog čega mu rivali ništa ne mogu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

DAVOS 2024: Ciljevi održivog razvoja kao put ka boljem svetu za sve