POZNATI američki sportski portal „Sports ilustrejted“ bavio se pitanjem rangiranja na Rolan Garosu, te ukazao na problem „prepisivanja“ sa ATP liste umesto posmatranja prethodnog uspeha tenisera.

Komentari (5)

gedža

27.05.2021. 16:30

Ma daaaaa, kaako da ne. A kada je trebalo računati broj nedelja na prvoj poziciji onda se zamrzava to računanje jel da? Zašto No1e da napakuje najveći broj sedmica na vrhu od svih, muških i ženskih, kad No1e nije VAŠ. Niko od VAŠIH ne gubi poene jer će pasti daleko ispod vaših želja, a sad kad su nosioci u pitanju e pa nije fer. Jel tako? Plašite se vi da nadal ne ispadne i pre nego dođe do No1eta, jer će morati i on sve koske na putu da pobedi ... Ovako, bolje neka se No1e muči i iscrpi u svom delu, pa kad dođe do finala onda orni i odmorni nadal počisti balkanca. Dosta bre više, neka igra po pravilima kao i svi i tačka.

Dobrivoje038

27.05.2021. 17:43

@gedža - Kako je "tesko" razmisliti, jer kao treci nosolac Rafaël Nadal, Roger Federer i Novak Djokovic su u istoj grupi na RG !!!!

gedža

27.05.2021. 18:46

@Dobrivoje038 - @Dobrivoje038 : Pa da lakše je No1etu da se drnda sa veteranima nego sa ovim klincima. Recimo : Zverev, Cicipas, Tim, Fric,pa španci sa šjake. Ovako vidi kako izgle sad No1etova polovina, videćeš da će da bude daleko odmorniji do finala, a tamo ga ne čeka miljenik "nike" u kombinaciji sa sudijom ....nije "teško" razmisliti, zato se oni i bune.

buki

04.06.2021. 13:16

Amerikanci i u mnogo ozbiljnijim oblastima od tenisa poštuju pravila samo ako im odgovaraju, a ako ne, onda koriste ^zdrav^ razum i menjaju ih jednokratno za ličnu upotrebu. Belosetske, samožive siledžije.