NADAL: Novak je ultimativni protivnik

Novosti online

29. 04. 2021. u 08:40

BIK sa Maljorke, Rafael Nadal, vratio se na drugo mesto ATP liste sa nešto više od dve hiljade poena zaostatka za najboljim.

НАДАЛ: Новак је ултимативни противник

FOTO: EPA

Sezona na šljavi je Rafino vreme, mada nije počela najsjajnije pošto ga je sa turnira u Monte Karlu eliminisao Andrej Rubljov, a ni "popravni" u Barseloni nije bio naročito ubedljiv, iako je osvojio trofej.

- Finale Barselone nije bio sjajan meč. Rafa i Stefanos nisu igrali dobro iako je meč bio vrlo emocionalan. Rafa je pravio neiznuđene greške koje obično ne pravi. Ali ova pobeda će mu dati samopouzdanje - rekao je Rafin stric Toni Nadal.

Bivši dugogodišnji trener drugog igrača sveta, istakao je da je Novak Đoković glavni rival njegovog bratanca na šljaci, uprkos ranoj eliminaciji sa Srbija opena.

- Đoković će imati više sumnji na sledećem turniru koji bude igrao. Ali on je jedan od igrača koji sve brzo promeni ako igra dobar meč. On je Rafin ultimativni rival na šljaci - zaključio je Nadal.

Rafa će braniti titulu na Rolan Garosu osvojenu prošle godimne u finalu protiv Noleta. Turnir počinje 30. maja a pre toga na programu su još dva mastersa na šljaci - Madrid i Rim, a šampion na oba je Đoković.

Naš treniser neće braniti titulu u Madridu, a za Rim se još ništa ne zna.

novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!