SVETSKI PRVAK NAPRAVIO HAOS U ZAGREBU: Umalo pregazio policajca, pa pobegao posle nesreće (VIDEO)

Novosti online

25. 04. 2021. u 13:56

SEDMOSTRUKI svetski šampion u reliju Sebastien Ožije izazvao je u nedelju saobraćajnu nesreću na zagrebačkoj Aveniji Dubrovnik, tokom pretposlednje etape hrvatskog relija.

СВЕТСКИ ПРВАК НАПРАВИО ХАОС У ЗАГРЕБУ: Умало прегазио полицајца, па побегао после несреће (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Kako prenosi Index, Ožije se bez žmigavca prestrojio u desnu traku, gde je na njega u tom trenutku naleteo automobil koji nije učestvovao u trci.

Od posledica sudara je završio na bankini kod autobuske stanice. Na društvenim mrežama kruži snimak nesreće u kojoj niko nije povređen te je utvrđena samo materijalna šteta.

Potom je policija zaustavila Francuza, i na njemu se vidi kako tri policajca i vlasnik drugog vozila stoje ispred 700.000 evra vredne Ožijeeve Tojote Jaris koja je oštećena na strani suvozača.

Ožije se sa njima prepirao, a onda na iznenađenje svih krenuo i pored toga što je policajac i dalje stajao pored automobila, gotovo naslonjen na haubu.

Policajac je čak pokušao da zaustavi nervoznog Francuza. Ožije se nije zaustavio, dao je gas, pa je policajac u poslednjem trenutku izbegao teže povrede.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije