ATLETSKA SELEKCIJA SRBIJE NA PRIPREMAMA U BARU: Hvataju zalet za letnju sezonu

Novosti online

21. 04. 2021. u 20:42

NAŠI atleričari se od 16. aprila pripremaju u Baru i Ulcinju za sezonu na otvorenom. Prvih dana vreme nije išlo naruku srpskim reprezentativcima, koji su morali da se bore sa kišom i hladnijim vremenom.

АТЛЕТСКА СЕЛЕКЦИЈА СРБИЈЕ НА ПРИПРЕМАМА У БАРУ: Хватају залет за летњу сезону

Foto: Nebojsa Parausic

Srećom, sunce je ogrejalo crnogorsko primorje, pa sada mogu da sporovode program rada onako kako su zamislili.

U Baru će akcenat biti na štafetama, tako da će atletičari dva puta nedeljno da rade zajedno. Uslovi za treniranje u Baru su savršeni, jer se stadion nalazi tik uz more. I ove godine održaće se tradicionalni prvomajski trening, na kojem neće učestvovati većina naših reprezentativaca. Osim onih koji žele da se takmiče, ostali se vraćaju kući 30. aprila.

- Posle sezone u dvorani, privikavamo se na rad na otvorenom. I te kako će nam prijati promena klime. Trenutno vežbam sprint, ali ću se uskoro prebaciti na 400 metara. Ove godine mi je najvažnije EP za mlađe seniore u Norveškoj, gde želim da izborim finale i da napadnem medalju. Najvažnije je da 400 metara istrčim ispod 46 sekundi - ističe Boško Kijanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANjE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre "Pariz 2024"

RAT u Ukrajini, odnosno "specijalna vojna operacija" kako to Rusija naziva, još jednom je u prvi plan izbacio i sport. A kako najnovije vesti na temu "sportske sankcije Rusima" uopšte nisu naivne, poslednja dešavanja i dosad najveće poniženje za sportiste Ruske Federacije doveli su i do reakcije ruskog predsednikam Vladimira Putina.

18. 03. 2024. u 15:33

Komentari (0)

DIGITALNA TRANSFORMACIJA U OBLASTI LJUDSKIH RESURSA: Šta su svetski trendovi, a kako je u Srbiji?