ŠUMAHER USKORO U JAVNOSTI: Svet će saznati u kakvom je stanju legenda Formule 1

G. KELIĆ

10. 04. 2021. u 20:08

SVET će ponovo videti lik Mihaela Šumahera.

ШУМАХЕР УСКОРО У ЈАВНОСТИ: Свет ће сазнати у каквом је стању легенда Формуле 1

FOTO: AP

Legendarni sedmostruki šampiona Formule 1, koji je pre osam godina doživeo stravičnu nesreću na skijanju, trebalo bi da se nađe u novom dokumentarnom filmu koji će sadržati do sada neviđene snimke posle nezgode i govoriti o njegovoj borbi nakon teške povrede mozga koja je njegov život pretvorila u senku i puko preživljavanje.

Porodica slavnog Nemca je dala pristanak i otvorila vrata svog doma. Inače, u dokumentarcu, čija je premijera više puta odlagana zbog pandemije korone, vođeni su razgovori sa njegovom suprugom Korinom, sinom Mikom (koji ove godine vozi za ekipu Has u F1), ćerkom Đinom-Mari i ocem Rolfom.

Šta je bio razlog Šumaherove porodice da pristane na snimanje jednog ovakvog filma nije do kraja jasno, tim pre što se o stanju bivšeg vozača jako malo znalo i njegov oporavak je svih ovih godina bio obavijen velom tajne. Takođe, supruga Korina je odskoro rešila da za šest miliona evra proda porodično imanje koje se nalazi kraj Ženevskog jezera i prostire se na dva hektara zemlje. Jedan od razloga za to jeste i činjenica da su troškovi zdravstvene nege izuzetno skupi i zato porodica izuzetno vodi računa o finansijskoj situaciji.

Podsećamo, Mihael Šumaher je 29. decembra 2013. godine na skijanju u francuskim Alpima doživeo nesreću kada je glavom udario u kamen i pretrpeo oštećenje mozga, nakon čega je upao u komu. Iz kome je izašao u junu 2014. i od tada se gotovo ništa ne zna o njegovom zdravstvenom stanju.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna