PEHAR BRANE U ZEMUNU: Odbojkaši Vojvodine stigli na korak do nove titule

S. B.

09. 04. 2021. u 20:23

ODBOJKAŠI Vojvodine stigli su na korak do odbrane titule prvaka Srbije, s obzirom na to da su u četvrtak uveče na "Spensu" u trećoj utakmici finala plej-ofa pobedili Partizan Soker 3:0 (25:12, 27:25, 25:17) i stekli prednost 2:1 u završnoj seriji.

ПЕХАР БРАНЕ У ЗЕМУНУ: Одбојкаши Војводине стигли на корак до нове титуле

Foto arhiva VN

Prvu priliku da osvoje titulu imaće u ponedeljak u četvrtoj utakmici sa "crno- belima" u Zemunu.

Novosađani su u trećem meču na svom parketu bili neprikosnoveni, odigrali sjajno uvodni deo igre za ubedljivih 25:12, ali i neočekivano popustili u drugom setu, koji su u neizvesnoj završnici i igri za poen, dobili na razliku, zahvaljujući strpljenju i boljoj koncentraciji 27:25. Tačku na uspeh stavili su u trećem delu igre u kojem su diktirali ritam i kontrolisali igru do konačne pobede.

- Pokazao je Partizan u drugom setu da može da igra veoma dobro kaže Slobodan Boškan, trener Vojvodine. - Važno je što smo se vratili u ritam igre i bili strpljivi u završnici tog seta. Smatram da smo zasluženo smo pobedili i verujem da ćemo biti još spremniji za ponedeljak. Mnogo nam znači povratak Blagojevića, ali moram pohvaliti i Kovačevića, koji se vratio na teren posle duže vremena i odigrao zaista dobro i motivisano. Gotovo svi igrači bili su na visokom nivou.

Libero Partizana Lazar Stašević žali za propuštenom šansom u drugom setu:

- Rival je zahvaljujući našim grešaka dobio taj deo igre i trasirao put ka pobedi. Novosađani su odigrali odlično na svim pozicijama i zasluženo su pobedili. Potrudićemo se da pružimo maksimum u četvrtom meču na našem terenu i izborimo majstoricu.

RASPLET ILI MAJSTORICA

ODBOJKAŠICE TENT-a sutra (18.00) u četvrtoj finalnoj utakmici plej-ofa BPŠ Superlige dočekuju Ub. Ubljanke vode sa 2:1 u pobedama i imaju meč loptu za prvu, istorijsku titulu. Obrenovčanke veruju da će izboriti majstoricu, koja se igra 13. aprila u Ubu.

ŠVAJCARAC BI NAREDNE GODINE MOGAO DA POSTANE NAJSTARIJI GREND SLEM OSVAJAČ


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri