ZBILJIĆ I TANASKOVIĆ SLOŽNI: Jaka liga stvara reprezentativce

Slobodan Bajić

03. 04. 2021. u 21:20

ODBOJKA se vraća, gde joj je i mesto: u žižu interesovanja.

ЗБИЉИЋ И ТАНАСКОВИЋ СЛОЖНИ: Јака лига ствара репрезентативце

foto arhiva

Sa konstatacijom Dragoljuba Zbiljića, predsednika Vojvodine NS seme, saglasan je i Željko Tanasković, član Uprave Partizana, pa predstavnici ovogodišnjih učesnika završne serije plej-ofa u prvi plan ističu i ulaganja domaćih kompanija, podršku Saveza, lokalne samouprave i države.

- Imamo sreću da ozbiljni brinu o nama. U kovid-krizi veoma je teško, ali u važnim momentima uskočila je država, pa su svi klubovi izneli sezonu. Partizan je dobar primer. U redove našeg rivala ušao je ozbiljan tim privrednika. Smatram da su uložili u pravi sport. Više puta sam rekao da i kada izgubimo, koliko god da mi je teško, opet sam srećan što sam u sportu koji nije prošao industrijalizaciju i zato uživam u radu u odbojci - kaže Zbiljić.

Legendarni Tanasković ističe značaj visokog tretmana odbojke i naglašava da rezultati reprezentacije upućuju na to da bi i klupsku odbojku trebalo podići na još viši nivo:

- Hvala državi za pomoć u pravom momentu, kojom nam je dala mogućnost da radimo i da i mlađe selekcije imamo u pogonu. Svi znaju da to mnogo znači. Pomogli su i MOS i OSS i sve to je dalo vetar u leđa da radimo. Mi smo vreme iskoristili da dođemo do ljudi koji su partizanovci, a vode društveno odgovorne firme, pa smo tako dogovorili da Aleksandar Stanković bude predsednik UO. Bitno je kada vas prepoznaju, posebno za Evropu. Bez jake lige ne možemo imati ni jake predstavnike u evropskim takmičenjima.

SPONZORI

PREDSEDNIK Novosađana Dragoljub Zbiljić ne štedi reči hvale za Ribnicu, uz čestitke za osvojeni trofej pobednika Kupa Srbije, ali ne zaboravlja ulogu i učinak Mladog radnika, Radničkog, Niša i priželjkuje još sponzora, kako Vojvodini, tako i ostalim klubovima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri