ODBOJKAŠI VOJVODINE NADIGRALI PARTIZAN Novosađanima trijumf na startu finalne serije

S. B.

03. 04. 2021. u 19:36

ODBOJKAŠI Vojvodine pobedili su Partizan u prvom meču finalne serije “plej- ofa”, pred praznim tribinama “Spens-a”, 3:0 (25:19, 25:22, 25:20).

ОДБОЈКАШИ ВОЈВОДИНЕ НАДИГРАЛИ ПАРТИЗАН Новосађанима тријумф на старту финалне серије

FOTO: M. Vukadinović

Uvodni duel završnice šampionata obeležila je odlična igra domaćina, predvođenih Perićem sa 19 osvojenih poena, ali i veliki broj grešaka koje su, međutim, nadomestile bravure i filigrani za odbojkaške sladokusce. U redovima Partizana briljirai je iskusni Pepić sa 16 poena, a u igru je ulazio i trener Bojan Janić, što, međutim, nije rezultiralo.

Novosađani su snažno i sugurno ušli u meč, držali prednost od dva- tri poena sve do sredine uvodnog seta, dok Partizan nije uhvatio priključak i izjednačio na 13:13, zatim 15:15. Ipak, finiš je pripao domaćim igračima, koji su se “odlepili” zahvaljujući sjajnim servisima “rezerviste” Buše,  do 25:19.

U drugom delu igre, obrnuta slika: prednost gostiju do same završnice 21:22, a zatim pribrana igra Novosađana koji su osvojili četiri poena zaredom, za dobijen set. Odbojkaši Vojvodine bili su skoncentrisani i u završnom setu i zasluženo stigli do trijumfa.

Drugi meč igra se u ponedeljak u Beogradu.

Novi Sad. Mala dvorana “Spens-a”. Igrano bez prisustva publike. Sudije: Marko Janković i Aleksandar Petrović.

VOJVODINA: Simić, Brborić, Čubrilo, Bajandić, Kovačević, Negić, Mašulović, Bošnjak, Buša, Blagojević, Prišić, Todorović, Rudić, Perić.

PARTIZAN: Mandić, Arsenoski, Dopuđ, Jovanović, Marinović, Lekić, Koprivica,Huzejrović,Janković, Stašević, Mladenović, Cvetković, Petrović, Pepić, Tomić, Janić.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima