SUPRUGA KOSOVSKOG ALBANCA IZAZVALA SKANDAL: Lara Gut Behrami iz protesta namerno promašila kapiju na poslednjem veleslalomu sezone (VIDEO)

Novosti online

21. 03. 2021. u 15:56

TROSTRUKA pobednica kristalnog globusa u superveleslalomu i osvajačica Velikog kristalnog globusa 2016. godine, Lara Gut Behrami, namerno je odustala od vožnje na poslednjem veleslalomu sezone iz protesta zbog odluke FIS da zbog loših vremenskih uslova odloži trke u Lencerhajdeu u spustu i superveleslalomu.

СУПРУГА КОСОВСКОГ АЛБАНЦА ИЗАЗВАЛА СКАНДАЛ: Лара Гут Бехрами из протеста намерно промашила капију на последњем велеслалому сезоне (ВИДЕО)

Tanjug

Ta odluka praktično je sprečila švajcarsku smučarku da stigne Slovakinju Petru Vlhovu u trci za Veliki kristalni globus.

Oštećen je i njen zemljak Marko Odermat kome je uskraćena prilika da se bori za Veliki kristalni globus u muškoj konkurenciji.

Gut Behrami, supruga švajcarskog fudbalera poreklom iz Srbije, Valona Behramija, završila je sezonu kao pobednica Super-džija, treća u spustu i druga u ukupnom plasmanu, dok je u plasmanu veleslaloma sedma. Slalom ove kao ni prethodnih nekoliko sezona nije ni vozila.

Trku u Lencerhajdeu nije završila, a pobedila je novozelandska skijašica Alis Robinson.

Petra Vlhova postala je tako prva Slovakinja koja je osvojila Veliki kristalni globus.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni