ODJEKNULA BOMBA: Tom Brejdi potpisao novi ugovor, najbolji svih vremena se ne predaje

Novosti online

12. 03. 2021. u 17:36

Legendarni as veran Tampa Beju. Igraće i posle 45 godine, minimum još dve sezone u timu s Floride.

ОДЈЕКНУЛА БОМБА: Том Брејди потписао нови уговор, најбољи свих времена се не предаје

FOTO: AP

Pristao je na novi paraf kako bi ostavio dovoljno novca u "seleri kepu". Uštedio Bakanirsima 19.000.000 dolara za narednu sezonu

On je prošle godine potpisao dvogdišnji ugovor vredan 50.000.000 dolara na dve godine, plus bonusi koji mogi da odu do 59.000.0000. To znači da će i posle 45 godine da bude na terenu. U avgustu puni 44, pa ga ovaj novi ugovor zadržava na Flroidi godinu dana duže od previđenog ugovora. On ostaje

Da bi uštedio Bakanirsima u "seleri kepu" on je potpisao novi ugovor, ostavio franšizi sa Floride čak 19.000.000 dolara slobodan novac za narednu sezonu, kako javlja dobro obaveštni NFL insajder Adam Šefter.

I dalje nije poznato koliko će Brejdi da dobije novim ugovor, ali američki mediji javljaju da nije tražio povećanje. On je i prethodnih godina uvek igrao za manje novca kako bi imao respektabilan tim kadar da se bori za šampionski prsten.

Brejdi je bio MVP Superboula u kome je bacio tri tačdaun pasa, dva ka prijatelju i dugogodišnjem saborcu iz Nju Inglanda Robu Gornkovskog koji se vratio iz penzije kako bi igrao sa najbljem igračem u istoriji NFL-a. Jedan tačdaun u finišu druge četvrtine uhvatio je Antonio Braun. U tom velikom finalu pre nešto više od mesec dana briljirala je odbrana Baknirsa koja je zaustavila Patrika Mahomsa.

(Mocart sport) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)