HRVATSKI REPREZENTATIVAC UDARIO NA SRBE: Nemaju kult reprezentacije, okupe se da pijanče i banče

Novosti online

20. 01. 2021. u 16:00

SVETSKO prvenstvo u rukometu je u toku, a bivši rukometaš Hrvatske, koja je u Egiptu, Božidar Jović uporedio je hrvatsku košarku i srpski rukomet reprezentaciju

ХРВАТСКИ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ УДАРИО НА СРБЕ: Немају култ репрезентације, окупе се да пијанче и банче

Foto: RSS

Božidar Jović je za Indeks.hr osudio sportiste zbog nesportskog ponašanja i raskrinkao Srbe.

- Srbi imaju drugi problem, o tome mi je pričao i moj prijatelj i cimer iz juniorskih dana Nenad Peruničić, koji je bio selektor Srbije -  kazao je Božidar Jović i nastavio: 

- Oni nemaju kult reprezentacije i okupe se u Beogradu kako bi sedam dana bančili i pijančili. Peruničić kaže da mi Hrvati dolazimo u reprezentaciju sa srcem i dušom, a ne da pobegnemo od klupskih obaveza.

Jović je potom opleo po hrvatskim košarkašima.

- Istina je, to asocira na našu košarku. I davno mi je to rekao moj prijatelj Bojan 'Babo' Bogdanović. "Eh, da barem mi košarkaši svi želimo da izgaramo za hrvatsku reprezentaciju više nego za klub, bili bismo bolji od njih u košarci, to garantujem - prisetio se Jović i zaključio:

- Eto, tako Srbi grizu za košarku, kao mi za rukomet.

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

Pera

20.01.2021. 16:21

Mislim da je Jović u pravu a to važi ne samo za rukometaše nego i za nogometaše a možda i neke druge sportove. Imamo sjajne sportiste koji su u svojim klubovima nosioci igara a u repreztentaciji se ne prepoznaju. Za razliku od Hrvata koji od prosečnih u klubovima stvaraju reprezentacije iznad proseka.