HIT U KVIZU "SLAGALICA": Veljko Ražnatović stavljen u isti koš sa legendama MMA sporta (FOTO)

Novosti online

08. 01. 2021. u 20:41

Jedan od takmičara u RTS kvizu "Slagalica" imao je ispred sebe zadatak da u igri "spojnice" upari velika imena MMA sporta i državu iz koje dolaze, a mnoge je iznenadilo što se među najpoznatijim imenima ovog borilačkog sporta našao i - Veljko Ražnatović.

ХИТ У КВИЗУ СЛАГАЛИЦА: Вељко Ражнатовић стављен у исти кош са легендама ММА спорта (ФОТО)

Foto: D. Pozderović

U ponudi su bila četvorica momaka sa Balkana, od kojih jedan nastupa pod zastavom SAD, a mnoge je šokiralo što je baš Veljko Ražnatović izabran da bude ponuđeni odgovor za Srbiju, iako se on ne bavi ovim sportom.

Sin Željka i Svetlane Ražnatović je bokser, koji u profesionalnoj karijeri ima devet borbi, od kojih je svaki pobedio, a takmiči se i u prvenstvu Srbije. Podaci o njegovim MMA borbama nisu dostupni.

On se ovom prilikom našao u krem društvu MMA. Pored njega su tu bili Vaso Bakočević koji je predstavnik Crne Gore, zatim Mirko ''Cro Cop'' Filipović i Stipe Miočić, ali i svetski poznati velikani poput Kimbo Slajsa, Konora Mekgregora, Fedora Jemeljanenka, Andersona Silve...

Na društvenim mrežama su mnogi primetili ovu grešku i "kačili" fotografije Ražnatovićevog imena u društvu najvećih svetskih boraca.

Foto: Printskrin

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Ovim potezom sludeo one koji dele sankcije Rusima

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 13:44

Komentari (2)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna