HIT U KVIZU "SLAGALICA": Veljko Ražnatović stavljen u isti koš sa legendama MMA sporta (FOTO)

Novosti online

08. 01. 2021. u 20:41

ХИТ У КВИЗУ СЛАГАЛИЦА: Вељко Ражнатовић стављен у исти кош са легендама ММА спорта (ФОТО)

Foto: D. Pozderović

Jedan od takmičara u RTS kvizu "Slagalica" imao je ispred sebe zadatak da u igri "spojnice" upari velika imena MMA sporta i državu iz koje dolaze, a mnoge je iznenadilo što se među najpoznatijim imenima ovog borilačkog sporta našao i - Veljko Ražnatović.

U ponudi su bila četvorica momaka sa Balkana, od kojih jedan nastupa pod zastavom SAD, a mnoge je šokiralo što je baš Veljko Ražnatović izabran da bude ponuđeni odgovor za Srbiju, iako se on ne bavi ovim sportom.

Sin Željka i Svetlane Ražnatović je bokser, koji u profesionalnoj karijeri ima devet borbi, od kojih je svaki pobedio, a takmiči se i u prvenstvu Srbije. Podaci o njegovim MMA borbama nisu dostupni.

On se ovom prilikom našao u krem društvu MMA. Pored njega su tu bili Vaso Bakočević koji je predstavnik Crne Gore, zatim Mirko ''Cro Cop'' Filipović i Stipe Miočić, ali i svetski poznati velikani poput Kimbo Slajsa, Konora Mekgregora, Fedora Jemeljanenka, Andersona Silve...

Na društvenim mrežama su mnogi primetili ovu grešku i "kačili" fotografije Ražnatovićevog imena u društvu najvećih svetskih boraca.

Foto: Printskrin

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Strasno

09.01.2021. 00:02

Pored jednog Aleksandra Rakica, Srbina koji je trenutno cetvrti na svetu u ovom sportu i ujedno vec sada nas najuspesniji borac ikada u MMA, oni stave ovog koji prvo nije MMA borac, a drugo-sramota je nazvati ga I bokserom, ako uzmemo u obzir sa kakvim "protivnicima" je boksovao i na kakav nacin.