ĐERONA PRED FRANCUSKU: Da se pokažemo u najboljem svetlu!

Novosti online

04. 01. 2021. u 15:18

ŠPANSKI stručnjak Toni Đerona debitovaće u ulozi selektora rukometne reprezentacije Srbije protiv Francuske na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

ЂЕРОНА ПРЕД ФРАНЦУСКУ: Да се покажемо у најбољем светлу!

EPA

„Trikolori“ u Zrenjanin stižu u najjačem sastavu, a Đerona je rekao da je zadovoljan kako su igrači trenirali pred ovaj duel.

– Odlična trenažna nedelja je iza nas. Momci su bili jako vredni i posvećeni. Radili smo na pripremi onoga što želimo da prikažemo u utakmicama sa Francuskom i Grčkom. Stručni štab je zadovoljan onim što su momci uradili i probaćemo da pokažemo najbolje lice u utakmici sa Francuzima. Imamo 19 igrača koji konkurišu za sastav. Morali smo da radimo brzo i rešavamo neke stvari u hodu. Ko god da uđe u ovu grupu može da je pojača tako da je to dobro za nas. Tek smo krenuli, ovo je prvi korak. Sa više vremena i igrača u sastavu sve će biti još bolje - rekao je Đerona.

Francuzi se neće opuštati, selektor Gijom Žil dovodi najbolje što ima pošto će već za desetak dana u Egiptu početi Svetsko prvenstvo.

– Uradio bih isto da sam na njegovom mestu. Ima dve utakmice pred odlazak na Svetsko prvenstvo i normalno je da želi da isproba sastav koji će putovati u Egipat. Pokazali su na ovaj način respekt prema reprezentaciji Srbije. Utakmice sa Francuskom moramo iskoristiti da se prikažemo u što boljem svetlu, ali i da dobijemo informaciju gde smo u ovom trenutku. To možete da saznate samo ako igrate sa najboljima - jasan je Đerona.

Meč sa Francuskom na programu je u utorak od 17 časova u Zrenjaninu (bez prisustva publike), a četiri dana kasnije isti rivali ponovo će odmeriti snage, ali u Kreteju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju