NAPAD NA TENT I VOJVODINU: Odbojkaško prvenstvo u obe konkurencije najavljuje neizvesnu trku za trofeje

S. Krstović

utorak, 15. 09. 2020. u 12:51

НАПАД НА ТЕНТ И ВОЈВОДИНУ: Одбојкашко првенство у обе конкуренције најављује неизвесну трку за трофеје

Foto: Logo

START bez publike. Danas počinje odbojkaška Superliga u obe konkurencije, koja će se odigrati "ubrzano" kako bi se sve završilo do 17. aprila.

Svi se nadaju da se ovogodišnje prvenstvo neće, kao prošlogodišnje, prekinuti zbog virusa korona. Titule brane odbojkašice TENT i igrači Vojvodine NS seme.

Utakmice će se igrati uz protokol koji je propisao Krizni štab, što znači bez navijača, a akterima će se pre ulasku u dvoranu meriti temperatura, uz obavezne maske. Poštovaće se maksimalno svi epidemiološki propisi.

Kod dama Obrenovčankama će najveći rivali u borbi za titulu biti Ub, Železničar, Crvena zvezda... Kod muškaraca Vojvodina je sačuvala tim, kojoj će najviše da prete ojačani Radnički, Niš i Mladi radnik.

U prvom kolu pada večiti rivali u obe konkurencije derbije će igrati na dva kraja grada: devojke u zemunskom "Masteru", a mladići na Banjici.

Prvo kolo Superlige odbojkaša, danas: Crvena zvezda - Partizan (Banjica, 20.00), Mladi radnik - Novi Pazar (19.00), Vojvodina NS seme - Borac Starčevo (18.00), Spartak SU - Radnički (19.00), Niš - Mladi radnik (17.00).

Prvo kolo Superliga odbojkašica, danas: Partizan Soker - Crvena zvezda (SC "Master", 19.00), Klek Zrenjanin - Železničar (20.00), Ub - Spartak SU (19.00), Srem - Beograd (19.30), Jedinstvo SP - TENT (19.00). n

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)