NAPAD NA TENT I VOJVODINU: Odbojkaško prvenstvo u obe konkurencije najavljuje neizvesnu trku za trofeje

S. Krstović

15. 09. 2020. u 12:51

START bez publike. Danas počinje odbojkaška Superliga u obe konkurencije, koja će se odigrati "ubrzano" kako bi se sve završilo do 17. aprila.

НАПАД НА ТЕНТ И ВОЈВОДИНУ: Одбојкашко првенство у обе конкуренције најављује неизвесну трку за трофеје

Foto: Logo

Svi se nadaju da se ovogodišnje prvenstvo neće, kao prošlogodišnje, prekinuti zbog virusa korona. Titule brane odbojkašice TENT i igrači Vojvodine NS seme.

Utakmice će se igrati uz protokol koji je propisao Krizni štab, što znači bez navijača, a akterima će se pre ulasku u dvoranu meriti temperatura, uz obavezne maske. Poštovaće se maksimalno svi epidemiološki propisi.

Kod dama Obrenovčankama će najveći rivali u borbi za titulu biti Ub, Železničar, Crvena zvezda... Kod muškaraca Vojvodina je sačuvala tim, kojoj će najviše da prete ojačani Radnički, Niš i Mladi radnik.

U prvom kolu pada večiti rivali u obe konkurencije derbije će igrati na dva kraja grada: devojke u zemunskom "Masteru", a mladići na Banjici.

Prvo kolo Superlige odbojkaša, danas: Crvena zvezda - Partizan (Banjica, 20.00), Mladi radnik - Novi Pazar (19.00), Vojvodina NS seme - Borac Starčevo (18.00), Spartak SU - Radnički (19.00), Niš - Mladi radnik (17.00).

Prvo kolo Superliga odbojkašica, danas: Partizan Soker - Crvena zvezda (SC "Master", 19.00), Klek Zrenjanin - Železničar (20.00), Ub - Spartak SU (19.00), Srem - Beograd (19.30), Jedinstvo SP - TENT (19.00). n

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)