VOJVODINA NAJAVILA POHOD NA TROFEJE: U novu sezonu sa starim, najvišim ambicijama

S. BAJIĆ

14. 09. 2020. u 16:18

UTAKMICOM u kojoj u utorak, 15. septembra u 18 časova, na otvaranju odbojkaške sezone u „Spens-u“ dočekuju novajliju u eliti, ekipu Borca iz Starčeva, igrači Vojvodine, našeg najtrofejnijeg odbojkaškog kolektiva, kreću u odbranu sva tri domaća trofeja.

ВОЈВОДИНА НАЈАВИЛА ПОХОД НА ТРОФЕЈЕ: У нову сезону са старим, највишим амбицијама

Nemanja Mašulović, Siniša Gavrančić i Slobodan Boškan na pres konferenciji Foto: S.Bajić

Tradicionalna promocija ekipe pred start šampionata, ovaj put je izostala, zbog pandemije „Kovid 19“, ali su zato Novosađani pripremili desetominutni film zanimljivog sadržaja, koji može da se pogleda na klupskom sajtu (link https://youtu.be/_bVsojVMMwk).

- Neobično je da sezonu najavljujemo bez promocije i kompletnog pogona na okupu, ali siuacija nas primorava na to, pa smo video prikazom predstavili ekipu- kaže Slobodan Boškan , sportski direktor Vojvodine.- Bitno je da smo zadržali tim na okupu, većina igrača je ostala na „Spens-u“ uz neke „mini- izmene“, i za očekivati je da svako od odbojkaša pruži više nego lane. Na startu igramo bez publike, ali nadamo se da će se situacija sa pandemijom stabilizovati u što skorije vreme, pa da će se odbojka igrati pred navijačima.

Siniša Gavrančić, strateg Novosađana ističe da je posle osam nedelja priprema njegov tim spreman za izazove u nastupajućoj sezoni, tim pre što je Vojvodine trijumfovala u tri prethodna tri odigrana turnira.

- Ima prostora za nadogradnju tokom šampionata, što može samo da nas hrabri. Cilj u sezoni je, naravno, odbrana sva tri domaća trofeja. Momci su dobro trenirali, vidi se kvalitet igre i to će još biti bolje kako sezona bude odmicala - kategoričan je Gavrančić.

Reči trenera potvrđuje i srednji bloker, Nemanja Mašulović i naglašava da će sa saigračima na terenu pokazati i u ovoj sezoni kako se brane trofeji i kako se bori za klupski grb.

– Nama, igračima, najbitnije u ovoj situaciji nakon duge je da napokon prvenstvo počinje. Naš cilj je, naravno, da ponovimo sve uspehe. Istina, nije lako sve odbraniti ali ubeđen sam da imamo kvalitet za to. Bitno je da u prvom kolu maksimalno uđemo u meč sa Borcem- kaže Mašulović.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024