SKANDAL NA SVADBI SVETSKOG ŠAMPIONA: Tokom venčanja dobio slike razgolićene neveste, a onda je nastao pakao

DVOSTRUKI svetski prvak u rvanju Zaurbek Sidakov (24), rodom iz Severne Osetije na Kavkazu, ponovo je u centru pažnje ruske javnosti, ali sada ne zbog nove medalje već zbog - skandala na sopstvenoj svadbi.

СКАНДАЛ НА СВАДБИ СВЕТСКОГ ШАМПИОНА: Током венчања добио слике разголићене невесте, а онда је настао пакао

Foto: B.Vlahović

Veselje je pokvareno, jer su mladoženja Zaurbek i više njegovih gostiju dobili SMS poruke i "filmove" na kojima se vidi razgolićena mlada Madina (25). To je bio pravi šok i Sidakov je odmah lepu nevestu na najgrublji način oterao iz kuće!

Zaurbek je malo poznavao buduću suprugu. Sa Madinom su ga upoznali 28. aprila, na prvi pogled mu se dopala lepotica i brzo je rešio da se oženi. Naravno da nije znao da je njegova izabranica "dama za pratnju". Toliko ga je opčinila njena lepota da nije, po gorštačkim običajima, proveravao njenu prošlost...

DETALjE njene biografije saznao je tek kad je na svadbenom veselju preko mobilnog telefona dobio video "čestitku". Na snimku je bila razgolićena Madina. Bio je to veliko neprijatno iznenađenje za obe porodice. Domaćini su bili obrukani i Sidakov je odmah otišao u jedno planinsko selo. Madina je pobegla u Moskvu jer joj skandal nisu mogli da oproste ni njeni roditelji i rodbina. Posle skandalozne svadbe brat je polomio sve u kući. Posle toga počele su da se raspredaju razne priče da je snimak poslao bivši momak lepe Madine. Po drugoj verziji, nevesti se osvetila supruga Madininog ljubavnika.

Na Kavkazu se još drži do tradicije i svadbe traju više dana. Zaurbek i Madina su planirali da se vesele dva dana. Svadba je organizovana u Vladikavkazu, glavnom gradu Severne Osetije, u najboljem restoranu. Među gostima je bilo mnogo poznatih ljudi. Oni su darivali mladu sa osam miliona rubalja (oko 95.000 evra). Posle svadbe u restoranu, sutradan je bila gozba za još 500 ljudi.

AVANTURA SA OŽENjENIM ČOVEKOM

MADININE prijateljice tvrde da je laž da je ona bila "devojka za pratnju", ali je tačno da je bila u vezi sa oženjenim čovekom, uz napomenu da je to sve bilo pre tri godine kada su i napravljeni snimci koji su joj zagorčali život. Onaj deo liberalnijih Osetina kaže da u vreme u kojem živimo nije realno da devojka koja ima 25 godina do svadbe nije imala nikakav privatni život.

Po kavkaskom običaju, drugog dana veselja nevesta je bila u odvojenoj sobi, dakle, ne za stolom sa zvanicama. Na veselju su ponovo bili Zaurbekovi prijatelji, rvači iz Dagestana i Čečenije. Doveli su sa sobom i pevačicu, a mladu su darivali sa po 200.000 rubalja (2.500 evra). Za vreme veselja Zaurbek i njegovi prijatelji su počeli da dobijaju SMS poruke i snimke polugole neveste Madine. Uvređeni mladoženja je skočio od stola i otišao u sobu kod svoje žene. Vukući je za kosu on je izbacio iz kuće i pred gostima je isterao iz dvorišta na ulicu. Posle toga je kleknuo i zaplakao kao dete.

VIDEVŠI kakav je šok doživeo, priskočili su njegovi prijatelji i odveli ga u planinsko selo Džinagi. Njegovoj majci je bilo slabo, a nevestinog oca su odmah prebacili u bolnicu jer je imao srčani udar. Kasnije su se raširile glasine kako je Madina pokušala samoubistvo. "Ucveljena" lepotica je vrlo brzo došla k sebi i otputovala u Moskvu. Tamo se skrila i ne odgovara na telefonske pozive dok se u Osetiji ne smiri situacija...

Foto: B.Vlahović

 

Naravno, u gorštačkom ambijentu niko i ne očekuju da će Zaurbek oprostiti Madini što je prećutala deo svoje prošlosti. Tamo još uvek mnogi insistiraju da nevesta nevina uđe u brak. Ako se ispostavi da nije nevina, po tradiciji mladoženja može da je vrati roditeljima.

Zaurbek potiče iz vrlo skromne porodice i skandal na svadbi za njih je, u toj sredini, veliko poniženje. Zaurbekova majka je još u lošem stanju posle šoka. Sada Zaurbek o Madini ne želi da razgovara ni sa najbližim prijateljima. On u planinskom selu, gde se sklonio od svega, naporno trenira verujući da ga jedino uspesi u sportu mogu oporaviti. Zaurbek ima samo jedan cilj - da osvoji zlatnu olimpijsku medalju i tako izleči svoju dušu.

Foto: B.Vlahović

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega