BICIKLISTIČKA TRKA BEOGRAD-BANJALUKA: Pod Majevicom divni domaćini

Novosti online

05. 09. 2020. u 16:17

NAJVEĆI biciklistički karavan u ovom delu Evrope, Beograd-Banjaluke prošao je kroz Ugljevik.

БИЦИКЛИСТИЧКА ТРКА БЕОГРАД-БАЊАЛУКА: Под Мајевицом дивни домаћини

Foto: V.Mitrić

U okviru 2. etape karavan se  kretao iz pravca Lopara i Priboja, a kroz Ugljevik je prošao ulicama Karađorđevom, Svetog Save i Bogutovačkom, pa kroz Ugljevičku Obrijež i Ravno Polje, gde  dalje nastavlja ka Zvorniku Milićima i ide do Vlasenic,e gde se završava ova etapa.

Direktor trke Vladimir Kuvalja rekao je da je ovogodišnje izdanje trke Beeograd-Banjaluka se trebao održati u aprilu a zbog pandimije je pomeren za septembar.

Kuvalja je istakao da je drugi put u Ugljeviku, koji se našao na mapi trke.

- Odlična saradnja sa opštinom Ugljevik i ona zaslužuje da u njoj bude start ili cilj. Ovo je prelep prostor za vožnju bicikla - rekao je Kuvelja.

Načelnik Ugljevika, Vasilije Perić, izrazio je zadovoljstvo što je ova opština domaćin drugu godinu zaredom Međunarodnom biciklističkom karavanu.

- Ova trka znači naše zajedništvo, Srbije i Republike Srpske, i zbog toga mi je posebno zadovoljstvo što je naša opština deo ove sportske manifestacije koja promoviše našu Srpsku - rekao je Perić. - Opština Ugljevik je poznata kao grad sporta.Ulažemo značajna pare uvek smo spremni podržati sportske manifestacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić