MOJA KRV JE SRPSKA: Rakić ostvario najveću pobedu u karijeri, pa navijačima poslao snažnu poruku

Novosti online

30. 08. 2020. u 18:46

SRPSKI MMA borac Aleksandar Rakić ostvario je najvažniji trijumf u karijeri, pošto je na spektaklu u Las Vegasu savladao jednog od najboljih izazivača u poluteškoj kategoriji, Amerikanca Entonija Smita.

МОЈА КРВ ЈЕ СРПСКА: Ракић остварио највећу победу у каријери, па навијачима послао снажну поруку

Foto: Printscreen

Rakić je do pobede došao jednoglasnom odlukom sudija posle tri fantastične runde.

Zanimljivo, ovo je prvi meč u karijeri na kom je Rakić nastupao pod zastavom Srbije. Naime, Aleksandar je rođen u Beču, gde je i odrastao i do sada su ga predstavljali kao borca iz Austrije. Međutim, ovaj sjajni borac je odlučio da nastavi da gradi karijeru pod zastavom zemlje iz koje potiču njegovi roditelji.

- Moram da se zahvalim na podršci Srbiji, ali i celom Balkanu: Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori. Moji roditelji su odatle. Ja sam rođen i odrastao u Beču, ali moja krv je srpska. Toliko podrške dobijam odatle i moram nešto da im vratim. Rekao sam ljudima odatle da ću ih iznenaditi i iznenađenje je bilo da sam se borio pod srpskom zastavom. Mnogo sam im zahvalan - rekao je Rakić nakon meča.

Nema šta više da se napiše, osim da je Rakić ostvario veliku pobedu.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)