IZJAVA LEGENDE O KOJOJ SVET PRIČA: Kakve bi tek reakcije bile da su ovako nešto izgovorili Novak, Rodžer ili Rafa (VIDEO)

Novosti online

10. 08. 2020. u 17:06

KADA se spomene snuker svima odmah na pamet pada jedno ime. Naravno, u pitanju je Roni O'Saliven.

ИЗЈАВА ЛЕГЕНДЕ О КОЈОЈ СВЕТ ПРИЧА: Какве би тек реакције биле да су овако нешто изговорили Новак, Роџер или Рафа (ВИДЕО)

Foto AP

On trenutno učestvuje na Svetskom prvenstvu u ovom sportu i dao je izjavu koja je odjeknula svetom.

Rival u četvrtfinalu biće mu Mark Vilijams, čovek koji je postao profesionalac kad i Roni, 1992. godine. Prvi meč su odigrali 1994. i sada će ponovo odmeriti snage. Kada ga je novinar podsetio na taj podatak i pitao da li može da veruje da igra protiv njega toliko godina kasnije usledio je odgovor bez dlake na jeziku.

- Da ste me pitali tada rekao bih ne. Međutim, ako pogledate sadašnje igrače onda da, mogu da kažem da mogu da poverujem. Kada pogledate te mlađe igrače. Nisu toliko dobri. Većina bi verovatno bila dobra na amaterskom nivou, ako i tu. Mnogi su toliko loši. Morao bih da izgubim ruku i nogu da bih ispao iz top 50. Zato smo mi toliko dugo tu. Stvarno su stvari toliko loše - direktan je bio O'Saliven.

Navijači su po društvenim mrežama odmah pitali jednu bitnu stvar, šta bi bilo da su ovako nešto izgovorili Novak Đoković, Rodžer Federer ili Rafael Nadal koji su toliko dugo u svetskom vrhu i kojima nova generacija ne može da pripreti...

Njih trojica verovatno nikada neće izgovoriti ovako nešto, ali to Roniju nije smetalo.

- Već neko vreme mi sve ovo dođe kao neka vrsta zanimacije. Ne zanima me da li ću pobediti ili izgubiti, nego eto, samo da igram. Sad na nekim poslednjim mečevima više uživam, fokusiran sam na svoj posao, psihički sam tu gde treba.

Mečevi se igraju bez prisustva navijača.

- Lakše je bez publike, toliko je drugačije. Teško je ući i izaći, jer ceo taj proces predugo traje, moram da bežim od ljudi, iako me zanima samo da dođem, odigram meč i odem kući. Teško mi je da budem fokusiran na meč kad su tu i kada sve toliko traje.

Petostruki svetski šampion je na kraju dodao:

- Da se ne lažemo, lepo je kad su navijači tu stvarno, ali nekako kada bi moglo da se omogući da lakše izađeš i uđeš bilo bi dobro. Kad si među najboljima, onda je to malo teže - zaključio je O'Saliven.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)