NEMA POTREBE ZA "TUČOM": Direktor Mercedesa smiruje strasti između Hamiltona i Rasela

S. R.

27. 05. 2024. u 11:41

DIREKTOR Mercedesa Toto Volf izjavio je danas da njegov tim ne favorizuje nijednog vozača u šampionatu Formule jedan, prenosi Skaj sports

НЕМА ПОТРЕБЕ ЗА ТУЧОМ: Директор Мерцедеса смирује страсти између Хамилтона и Расела

Foto: Profimedia

Vozač Mercedesa Džordž Rasel osvojio je peto mesto na jučerašnjoj Velikoj nagradi Monaka, dok je njegov timski kolega Luis Hamilton završio na sedmoj poziciji.

Hamilton je posle kvalifikacija u subotu izrazio nezadovoljstvo bolidom. On je istakao da ne veruje da će ove godine da bude bolji od Rasela u kvalifikacijama.

"Uvek između vozača i ekipa može da bude tenzije, pošto svi žele najbolje. Mislim da smo kao ekipa čak i u najnapetijim takmičenjima između timskih kolega pokazali da se trudimo da uvek na pravi način sve izbalansiramo i da budemo transparentni i fer", rekao je Volf.

Hamilton na kraju sezone napušta Mercedes i prelazi u Ferari.

"Mogu to da razumem, kao vozač želite najbolje od sebe i ekipe, a ponekad kada ne ide na tvoju ruku, možeš sve da preispituješ. Ali kao ekipa, naša misija 100 odsto je da obojici vozača pružimo najbolje bolide, strategije i podršku", istakao je Volf.

Rasel je sedmi u generalnom plasmanu vozača sa 54 boda, dok je Hamilton osmi sa 42.

Naredna trka u F1 biće vožena devetog juna za VN Kanade.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ALBANCI NAPALI SRPSKE NAVIJAČE! Počeli tuču na EURO 2024, ali kada se čulo Juriiiš! - nisu se proveli dobro (VIDEO)