SRBIJA PRVO SA POLJSKOM: Odbojkašice se iz Anhajma preselile u Arlinton, gde u utorak na startu drugog turnira LN igraju sa Poljakinjama

Novosti online

26. 05. 2024. u 14:04

ODBOJKAŠICE se iz Anhajma sele u Arlington, gde u utorak (23.00 po našem vremenu) na startu druge sedmice Lige nacija igraju sa Poljskom. Našu podmlađenu selekciju očekuju i dueli sa Turskom, Kanadom i Bugarskom. Srpkinje su trenutno 12. sa jednom pobedom i tri poraza.

СРБИЈА ПРВО СА ПОЉСКОМ: Одбојкашице се из Анхајма преселиле у Арлинтон, где у уторак на старту другог турнира ЛН играју са Пољакињама

foto nikola skenderija

Selektor Đovani Gvideti je odlučio da na drugom turniru šansu pruži Mini Mijatović i Ivi Šućurović, koje su zamenile Vanju Ivanović i Mašu Kirov. Ostale, koje su igrali u Riju, dobiće novu priliku da se nametnu za pripreme za Olimpijske igre u Parizu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A ONDA SU SRBI POČELI SA ZLOČINOM! Rusija ismeva Nemačku, oduševljena šta su Srbi uradili pred meč sa Engleskom! (VIDEO)