SPEKTAKL U OBRENOVCU: Nezaboravno druženje mališana na sajmu sporta

Александар Илић
Aleksandar Ilić

16. 05. 2024. u 10:08

U hali sportova Sportsko kulturnog centra ”Obrenovac”, održan je Sajam sporta u organizaciji Sportskog saveza Beograda, Sportskog saveza Obrenovca i GO Obrenovac pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda.

СПЕКТАКЛ У ОБРЕНОВЦУ: Незаборавно дружење малишана на сајму спорта

FOTO: SSAB

Predstavljeni su sportski klubovi koji su aktivni na teritoriji opštine Obrenovac. Događaju su prisustvovali predškolci i učenici obrenovačkih osnovnih škola.

Prisutne je pozdravio predsednik Gradske opštine Obrenovac Miloš Stanojević.

– Održan je 3. po redu Sajam sporta u Obrenovcu. Sportska hala je bila puna mališana, koji su se ovom prilikom upoznali sa brojnim sportskim disciplinama. Svi sportski klubovi koji su aktivni na teritoriji naše opštine, su bili u hali, njihovi predstavnici družili su se sa mališanima koji su posetili ovaj događaj i predstavili sportove najmlađima – rekao je Stanojević.

FOTO: SSAB

Na ovom događaju ukazano je na značaj bavljenje sportom tokom odrastanja, kao i na ulogu koju sport ima u održavanju zdravlja u celosti.

Sajmu sporta prisustvovao je i Dane Korica, legenda srpskog sporta, koji je takođe istakao značaj podržavanja zdravih životnih navika.

– Važno je da se deca edukuju o tome koliko sport utiče na očuvanje zdravlja. Kada se deca od najranijeg uzrasta bave sportom, to im postaje navika. Sport je zdravlje i sreća – naveo je Korica.

BONUS VIDEO: Ivana Vuleta nakon svetskog zlata

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Znamo gde provesti leto, prijatno i povoljno! Proverite!