SREBRO ZA PAVLA BUKELIĆA: Juniorski reprezentativac Srbije u kjokušinkaiju odličan na Španija openu

Filip Milošević

14. 04. 2024. u 19:43

Nastavljen je kontinuitet dobrih rezultata Kjokušinkai reprezentacije Srbije u 2024 godini. Na Otvorenom prvenstvu Španije, održanom u Badaloni, juniorski reprezentativac Srbije Pavle Bukelić ostvario je tru pobede i poraz, osvojiši srebrnu medalju.

СРЕБРО ЗА ПАВЛА БУКЕЛИЋА: Јуниорски репрезентативац Србије у кјокушинкаију одличан на Шпанија опену

FOTO: KSS

Ovo je bila poslednja provera naših reprezentativaca u ovom sportu, pred prestojeće Evropsko prvenstvo, koje će se održati u maju, u bugarskom, gradu Varna.

- Jako radimo i dobar rad se isplati. I seniori i juniori ove godine zaista izgledaju odlično. I naravno onda je očekivano da iz inostransva, sa velikih takmuičenje stalno donosimo medalje. Veoma je važno kada imate podršku od Ministarstva sporta i Gradskog sekretarijata zua sport. Uz takmičenja širom sveta, ove godine planiramo da održimo i nekoliko kampova, uz finansijsku pomoć države i grada Beograda - istakao je Žarko Petković, predsednik Kjokušinkai saveza Srbije i međunarodni sudija.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)